SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Megkaptam álmaim pasiját, de kiderült, hogy kicsi a mérete" - de mi számít kicsinek?

Tóth Nikolett [cikkei] - 2024-02-02
Nem a méret a lényeg. Vagy mégis? Mit tehet egy nő akkor, ha ilyen helyzetben találja magát? Mit gondolnak erről a férfiak és a nők - és egyáltalán mi számít normális méretnek? Szakértőt kérdeztünk a témáról.
"Megkaptam álmaim pasiját, de kiderült, hogy kicsi a mérete" - de mi számít kicsinek?

A kis péniszű férfiak többségének kicsi az önbecsülése, azt gondolja, hogy nem tud kielégíteni egy nőt

Többen küzdenek ezzel a problémával, mint gondolnánk. A férfiaknál komoly lelki gondokat is okozhat, csakúgy, mint a nők esetében a kis mellek. 

A fiúk egy része - akiknek átlagos vagy átlag feletti méreteik vannak - előfordul, hogy kineveti azokat, akiket kisebb mérettel áldott (?) meg a sors. A kamaszoknál az öltözőben komoly gúnyolódások történhetnek a témával kapcsolatban.

Ennek következtében az önbecsülésük is sérülhet, hisz ez egy nagyon érzékeny téma. Ezek a férfiak egy idő után azt gondolják, hogy biztos nem tudnak kielégíteni egy nőt, ezért ha lehet, akkor inkább meg sem próbálják. 


"Kis pénisszel megáldott férfival is éltem már át eget rengető orgazmust"

"Szerintem azért kell egy minimum méret" - vallja Réka, akinek bár még nem volt dolga kis péniszű férfivel, azt mondja, ha ilyennel találkozna, biztos nem tartana nála tovább a kapcsolat. 

Bea azonban más véleményen van, szerinte: "Nem a méret a lényeg. Tudom, hogy közhelyes, de tényleg így van. Ha egy férfivel szeretitek egymást, akkor együtt bármit megoldotok. Kis pénisszel megáldott férfival is éltem már át eget rengető orgazmust és olyan is volt, aki átlag feletti méretekkel rendelkezett, mégis csak színleltem az orgazmust."

A vélemények nagyon eltérőek - mindenkinek más a fontos. Van, akinek a hosszúság az elsődleges szempont, míg más inkább a vastagabb mellett teszi le a voksát. Aki viszont például szűkebb hüvellyel rendelkezik, annak bizonyos méret már fájdalmas is lehet. 

Érdekesség, hogy az University College London tanulmánya szerint azok a férfiak, akiknek kisebb a péniszük, jobban vonzódnak a sportautók iránt. Vagyis lehet, hogy beigazolódni látszik az a közhely, miszerint a sportautóval járó férfiak így kompenzálják a problémájukat. 
 

De mégis mi számít kicsinek? 

Kinek mi számít kicsinek? Ebben a témában is megoszlanak a vélemények. Arra már számos kutatás rávilágított, hogy az ázsiaiak általában kisebb mérettel rendelkeznek. Ám úgy tűnik, ez nem jelent számukra problémát: gondoljunk csak Kínára, ahol még születésszabályozást is bevezettek. 

Az átlagos pénisz merev állapotban 3-4 centiméter vastag és 12-17 centiméter hosszú. Kicsinek az számít, ha izgalmi állapotban 7,5 centiméternél rövidebb. 
 

Így segíthetünk a problémán

Czink Tomi párkapcsolati szakértő szerint ha két ember szereti egymást, akkor ez nem lehet akadály. 

"Ha csak a testi kontaktus a lényeg, akkor ott nagyon zavaró lesz. De ha van lelki életük és lelki kapcsolódás, akkor biztos, hogy meg fogják tudni találni a megoldást. Ha a lélekben nincs kapcsolódás, akkor probléma lesz" - mondja. 

Ha a pár valóban szereti egymást, akkor nem hagyják, hogy közéjük álljon ez a probléma, keresni fogják a megoldást - és előbb-utóbb minden bizonnyal meg is találják. Új technikákkal, pózokkal, akár segédeszközökkel is lehet kísérletezni. Nagyon fontos azonban, hogy a férfi önbecsülése ne sérüljön (tovább). 

Szakértők szerint egyébként a női nemi szerv teljesen alkalmas mindenféle mérethez, az élvezet pedig nem ettől függ, hanem attól, hogy milyen erősek a hüvelyt körülvevő izmok.

Így aki olyan párt választ magának, aki kis mérettel van megáldva, az intim tornával vagy jógával elérheti, hogy élvezetesebb legyen számára az együttlét. 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja