Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő

  • A közvetítőben való megjelenés magánszemélyek részére ingyenes, regisztráció és bejelentkezés után lehet hirdetéseket feltenni.
  • A cégek számára hirdetési lehetőséget biztosítunk, az árakról a media@csaladinet.hu címen lehet érdeklődni.

Szoltáltatás keresés szűkítése


Zsúrszervező Találatok száma: 16 db
Báles Rita

Báles Rita

Zsúrszervező

2018. 03. 31.

Kedves Szülők!
Mindig vidám,barátságos egyetemista lány vagyok. Három öcsém van, jól kijövök a gyerekekkel és állítom, hogy értek is hozzájuk. Számos születésnapot, gyermekprogramot vezettem már animátorként. Hívjanak bizalommal!


szunyog-mici-júlia

szunyog-mici-júlia

Zsúrszervező

2016. 11. 08.

Igényeiket teljes mértékben kielégítő kreatív, megbízható, emberekkel szívesen kapcsolatot teremtő, családközpontú szobrászművész és pedagógusnak tanuló diáklányként keresek munkát.


Bauerné Pál Zsófia

Bauerné Pál Zsófia

Zsúrszervező

2016. 05. 24.

Nagy örömmel vállalom gyermekprogramok szervezését és lebonyolítását. Szabadidős programokat, gyemekzsúrokat, kultúrális eseményeken való részvételt a gyerkőkkel és még sok mást.Főleg délutáni és hétvégi elfoglaltsággal, rugalmasan.


Szegedi Eszter

Szegedi Eszter

Zsúrszervező

2016. 02. 21.

Tisztelt szülők! 20 éves végzős diák vagyok művészeti iskolában. Imádom a gyerekeket, szeretek foglalkozni velük, illetve meglepni őket.


Győri Szilvia

Győri Szilvia

Zsúrszervező

2016. 01. 10.

Több mint 8 éve vagyok animátor,születésnapokon táborokban,gyerek felnőtt rendezvényeken vettem részt, mint szervező és mint animátor.
Arcfestés,csillámtetoválás,lufi hajtogatás,óriás buborék show,gyerekzsúrok szervezését vállalom.
www.heartdesign.hu


Zigerné Hollós Dorina

Zigerné Hollós Dorina

Zsúrszervező

2015. 12. 10.

Bébiszitter Óvónéni tanítás és gyermekfelügyelet mellett most már születésnapi zsúrok szervezését is vállalja. Ha a születésnapi bulira szükség lenne egy hangulatfelelősre, aki zenével, tánccal, játékokkal szórakoztatja a gyerkőcöket, hívjon bizalommal.


Kollár Borbála

Zsúrszervező

2013. 02. 26.

egyedi születésnapi dekoráció és kreatív foglalkozás


Álomdekor

Zsúrszervező

2013. 02. 04.

Gyerekzsúr lebonyolítását vállalom. Továbbá arcfestést, csillámtetoválást, kézműves foglalkozást is lebonyolítok a zsúrokon, egyéb eseményeken a gyerekeknek. A tortát is megsütöm, ha kérik.
www.alomdekor.hu


Megyesi Károly

Zsúrszervező

2012. 10. 12.

Ünnepeljétek a gyermek születésnapját egy igazi várban! Nem egy különterem, hanem egy EGÉSZ VÁR a tiétek a bulira! Középkori hangulat, jelmezekkel fűszerezve, felejthetetlen élmény lesz az egész családnak!


Takács Marcsi Jamka Team

Zsúrszervező

2012. 09. 01.

Meglepetést adok számotokra.Jelmezes mese 1-3 fő,ti is részt vehettek:a Róka, a Nyuszi nélkületek nem találna megoldást.Dal-,tánc-,rajzolástanulás, 1-2 óra alatt gazdagodik a szíved, és jól érzed magad.Ha apu, anyu táncolna, akkor ezt is megoldjuk.


Jánosi Anna

Zsúrszervező

2012. 06. 11.

Budapesten vállalok babysitterkedést


Mező Beatrix

Zsúrszervező

2011. 11. 08.

Arcfestést, lufihajtogatást, kézműves foglalkozást, zsúrszervezést vállalok Budapesten és vonzáskörzetében - nagy tapasztalattal és referenciákkal.


Szabó Emese

Zsúrszervező

2011. 09. 20.

19 éves főiskolás lány vagyok, vállalom születésnapi bulik, babazsúrok, és egyéb kisebb rendezvények megszervezését és lebonyolítását!


Zsófi és Brigi

Zsúrszervező

2010. 03. 30.

Fiatal testvérpár gyerekzsúrok szervezését vállalja


Estilla és Barbara

Zsúrszervező

2009. 01. 27.

Két megbízható, egyetemista lány szülinapi és egyéb rendezvények szervezését, lebonyolítását, és a szükséges előkészületek elvégzését vállalja!


Sütöri Ágnes

Zsúrszervező

2009. 01. 27.

szülinapi buli egy hangulatos pincében