Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


  • A közvetítőben való megjelenés magánszemélyek részére ingyenes, regisztráció és bejelentkezés után lehet hirdetéseket feltenni.
  • A cégek számára hirdetési lehetőséget biztosítunk, az árakról a media@csaladinet.hu címen lehet érdeklődni.
 Szoltáltatás keresés szűkítése
Zsúrszervező Találatok száma 16 db
Báles Rita

Báles Rita (Zsúrszervező)

2018. 03. 31.

Kedves Szülők!
Mindig vidám,barátságos egyetemista lány vagyok. Három öcsém van, jól kijövök a gyerekekkel és állítom, hogy értek is hozzájuk. Számos születésnapot, gyermekprogramot vezettem már animátorként. Hívjanak bizalommal!

szunyog-mici-júlia

szunyog-mici-júlia (Zsúrszervező)

2016. 11. 08.

Igényeiket teljes mértékben kielégítő kreatív, megbízható, emberekkel szívesen kapcsolatot teremtő, családközpontú szobrászművész és pedagógusnak tanuló diáklányként keresek munkát.

Bauerné Pál Zsófia

Bauerné Pál Zsófia (Zsúrszervező)

2016. 05. 24.

Nagy örömmel vállalom gyermekprogramok szervezését és lebonyolítását. Szabadidős programokat, gyemekzsúrokat, kultúrális eseményeken való részvételt a gyerkőkkel és még sok mást.Főleg délutáni és hétvégi elfoglaltsággal, rugalmasan.

Szegedi Eszter

Szegedi Eszter (Zsúrszervező)

2016. 02. 21.

Tisztelt szülők! 20 éves végzős diák vagyok művészeti iskolában. Imádom a gyerekeket, szeretek foglalkozni velük, illetve meglepni őket.

Győri Szilvia

Győri Szilvia (Zsúrszervező)

2016. 01. 10.

Több mint 8 éve vagyok animátor,születésnapokon táborokban,gyerek felnőtt rendezvényeken vettem részt, mint szervező és mint animátor.
Arcfestés,csillámtetoválás,lufi hajtogatás,óriás buborék show,gyerekzsúrok szervezését vállalom.
www.heartdesign.hu

Zigerné Hollós Dorina

Zigerné Hollós Dorina (Zsúrszervező)

2015. 12. 10.

Bébiszitter Óvónéni tanítás és gyermekfelügyelet mellett most már születésnapi zsúrok szervezését is vállalja. Ha a születésnapi bulira szükség lenne egy hangulatfelelősre, aki zenével, tánccal, játékokkal szórakoztatja a gyerkőcöket, hívjon bizalommal.

Kollár Borbála (Zsúrszervező)

2013. 02. 26.

egyedi születésnapi dekoráció és kreatív foglalkozás

Álomdekor (Zsúrszervező)

2013. 02. 04.

Gyerekzsúr lebonyolítását vállalom. Továbbá arcfestést, csillámtetoválást, kézműves foglalkozást is lebonyolítok a zsúrokon, egyéb eseményeken a gyerekeknek. A tortát is megsütöm, ha kérik.
www.alomdekor.hu

Megyesi Károly (Zsúrszervező)

2012. 10. 12.

Ünnepeljétek a gyermek születésnapját egy igazi várban! Nem egy különterem, hanem egy EGÉSZ VÁR a tiétek a bulira! Középkori hangulat, jelmezekkel fűszerezve, felejthetetlen élmény lesz az egész családnak!

Takács Marcsi Jamka Team (Zsúrszervező)

2012. 09. 01.

Meglepetést adok számotokra.Jelmezes mese 1-3 fő,ti is részt vehettek:a Róka, a Nyuszi nélkületek nem találna megoldást.Dal-,tánc-,rajzolástanulás, 1-2 óra alatt gazdagodik a szíved, és jól érzed magad.Ha apu, anyu táncolna, akkor ezt is megoldjuk.

Jánosi Anna (Zsúrszervező)

2012. 06. 11.

Budapesten vállalok babysitterkedést

Mező Beatrix (Zsúrszervező)

2011. 11. 08.

Arcfestést, lufihajtogatást, kézműves foglalkozást, zsúrszervezést vállalok Budapesten és vonzáskörzetében - nagy tapasztalattal és referenciákkal.

Szabó Emese (Zsúrszervező)

2011. 09. 20.

19 éves főiskolás lány vagyok, vállalom születésnapi bulik, babazsúrok, és egyéb kisebb rendezvények megszervezését és lebonyolítását!

Zsófi és Brigi (Zsúrszervező)

2010. 03. 30.

Fiatal testvérpár gyerekzsúrok szervezését vállalja

Estilla és Barbara (Zsúrszervező)

2009. 01. 27.

Két megbízható, egyetemista lány szülinapi és egyéb rendezvények szervezését, lebonyolítását, és a szükséges előkészületek elvégzését vállalja!

Sütöri Ágnes (Zsúrszervező)

2009. 01. 27.

szülinapi buli egy hangulatos pincében