Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Zsúrszervező
2012. 09. 01.
20 439-59 24
kepKedves szülők és gyermekeik!
Énekes előadó művész vagyok, 4 gyermekes anyuka (4 fiúnk:jó tanuló és kiváló sportoók, leigazolt focisták és 4,8 ill. 5 ös tanulók-ez az egyik referenciám)-szóval, vállalom táncos, dalos, mesék előadását, igény szerint, vetélkedőkkel szinesítve, ahol vidáman együtt játszva töltik az időt a csemeték.Születésnapok és gyermekzsúrok meglepetését biztosítom számotokra, ha szeretnétek. Jelmezes mesejáték 1,2 vagy 3 szereplővel, amiben persze ti is részt vehettek, mert a Róka vagy a Nyuszi nélkületek nem találná meg a megoldást... Dal-, tánc-, rajzolástanulás is belefér a mesébe. Csupa meglepi és újdonság. Egy - másfél óra alatt gazdagodik a szíved és jól is érzed magad... Ha apu anyu táncolni szeretne, míg ti játszotok akkor kedvenceiket is hallgatva kimulathatják magukat.
Külön is választhatjuk a 2 eseményt. Szülinap alatt amíg együtt vannak a kicsik-általam biztosított vigyázó, foglalkoztató pedagógus felügyelővel, egy másik helyen 2-3 órás táncos estet bonyolítunk le a szülőknek-egy kellemes kávézó-étteremben. Hiszen a gyerekek biztonságban vannak, lehet egy kicsit táncolni, kikapcsolódni.
Dalok magyar és világslágerek 1920-tól 1990 -es korszakból, 2-3-vagy 4 fős zenekarral. A tiszteletdíj fejenként számolandó, az eszközigény helyszíntől és produkciótól függ, megbeszélés kérdése.

 Részletek:
Szolgáltatás helye Budapest
Kerület (ha van)XVII.
Házhoz megyIgen
Gyermek koramindegy
Szakképesítéssel rendelkezik?Igen
Referenciavan
Óradíj4000-5000 Ft
Dohányzik?nem

Vissza