Családinet.hu

Kedves Olvasónk!


Bizonyára tudod, hogy a CsaládiNet a Családi Háló közhasznú Alapítvány által üzemeltetett portál.

 

Hogyan igyekszünk segíteni a családoknak - és hogyan segíthetsz nekünk Te is?

  • A hozzánk forduló rászoruló családok megsegítése érdekében elindítottuk Adomány rovatunkat, amin keresztül gyűjtést szervezünk azok számára, akik a legnehezebb helyzetben vannak. Bízunk benne, hogy nagyon sok gyermek, szülő, nagyszülő életét tudjuk szebbé tenni a Ti segítségetekkel!
  • Regisztrált olvasóink díjmentesen tehetik fel kérdéseiket több mint 100 szakértőnk számára, akik remélhetőleg segíteni tudnak a problémáik megoldásában.


Ingyenesen biztosítunk továbbá mindenki számára:

Mindezek fenntartása azonban nagyon sok időt, energiát, munkát igényel. Ha szívesen csatlakoznál a küldetésünkhöz, akkor akár már most, az adód 1%-ának a felajánlásával is segíthetsz!

 

A tavalyi évben befizetett személyi jövedelemadód 1%-áról Te döntheted el, hogy mely civil szervezet (alapítvány, egyesület) kapja meg. Ha élsz a lehetőséggel, akkor ezzel a hányaddal úgy támogathatsz célkitűzéseket, hogy ez számodra plusz kiadást nem jelent. Az az 1%, amelyről a jogosult nem rendelkezik, az államkasszában marad.

 

Ha úgy döntöttél, segíted munkánkat adód 1%-ával, a következő adatokat add meg az adóbevallásod során: Családi Háló közhasznú Alapítvány, adószáma: 18195682-2-42.

  • Ha elektronikus úton adod be az adóbevallásod, az ügyfélkapun keresztül rendelkezhetsz az adód 1%-áról, ez esetben kérjük, add meg alapítványunk adószámát: 18195682-2-42
     
  • Ha egyéni vállalkozó vagy, május 20-ig adhatod le az adóbevallásod és vele együtt az 1%-ról szóló nyilatkozatod
  • Ha magánszemély vagy, szintén május 20-ig küldheted el a NAV számára a nyilatkozatot ügyfélkapun keresztül, postai úton vagy személyesen
  • Ha már leadtad az adóbevallásod, de nem rendelkeztél az 1%-ról, május 20-ig még van lehetőséged feladni a nyilatkozatot postai úton, személyesen és az ügyfélkapun keresztül is.

 

Köszönjük!

 

Köszönjük, hogy így is kapunk tőled támogatást. Kérünk, erre a lehetőségre hívd fel családod, rokonaid, barátaid, munkatársaid és egyéb ismerőseid figyelmét is, mert ami az egyes embereknek mindössze 1-2 perces időráfordítás, az nekünk komoly segítség.