SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Baba neme kalkulátor

Családinet [cikkei] - 2016-05-24
A baba neme kalkulátorunk segítségével már most megtudhatod, mire van nagyobb esély: arra, hogy fiad születik, vagy arra, hogy lányod lesz.
Baba neme kalkulátor

Mikor derül ki a baba neme? Ha a magzat a megfelelő pózban helyezkedik el, akár már a 12-13. terhességi héten megtudhatod, hogy kisfiad lesz, vagy kislányod. Azonban az esetek többségében a 16. terhességi héten állapítja meg először a nőgyógyász a baba nemét, biztosat pedig általában csak a 20. terhességi héten tud mondani. 

A baba neme kalkulátor ősi, kínai fogantatásnaptár alapján számolja ki, hogy várhatóan milyen nemű lesz születendő gyermeked. Jó lenne már tudni, igaz? Amíg az ultrahang vizsgálat nem mutatja ki, tegyél egy próbát a baba neme kalkulátorral!

Fontos: a pontos számításhoz a betöltött éveid számát kell megadnod.
 

Babanem kalkulátor


A baba neme kalkulátor használata

Add meg a fogantatás hónapját, valamint azt, hogy hány éves voltál akkor (a betöltött évek számát), és már láthatod is az eredményt. A kalkulátor az alábbi táblázat alapján számolja ki az eredményt, mely ősi kínai számítási módszer alapján készült.

A baba (várható) neme a kínai fogantatási naptár szerint

Jelmagyarázat: L - lány, F - fiú

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)


Olvass tovább babád fejlődéséről!

Terhesség hétről hétre rovatunkból megtudhatod, hogy az adott héten mekkora a baba mérete, milyen képességei fejlődnek éppen, illetve mire képes már a pocakodban. 


A terhesség első napjától egészen a szülésig, hétről hétre Veled vagyunk!

Iratkozz fel Kismama Hírlevelünkre, így minden héten tájékoztatunk majd az aktuális teendőkről, rád váró vizsgálatokról, valamint hasznos tanácsokkal látunk el, hogy minden rendben menjen az egész terhesség során.
 

Hol fogsz szülni?

Szülés, szülésfelkészítés rovatunkban kiválaszthatod a hozzád legközelebb eső intézményt országszerte, valamint minden elérhetőséget is megtalálsz. 

 


További kalkulátoraink terhesség, szülés témában:

 

Terhességi kalkulátorTerhességi kalkulátor és szülés kalkulátor

Terhességi kalkulátorunk megmutatja, hogy melyik a teherbe esésed legvalószínübb napja, mikor lesz az első- és második trimeszter vége, mi a szülés várható időpontja és hogy jelenleg hány hetes a magzat. 

 

Terhességi kalkulátorTerhességi hízás kalkulátor

A kismamák többségét erősen foglalkoztatja a kérdés: mennyit szabad hízniuk a várandósság alatt? Mind hallottak már rémtörténeteket arról, hogy a terhesség során felszaladt húsz-huszonöt kilótól aztán képtelenség megszabadulni, legjobb a súlygyarapodás ütemét a normális értékek között tartani. De mennyi is ez a normális terhességi hízás? 

 

Ovulációs kalkulátorOvulációs kalkulátor

A terhesség tervezésénél, fontos tudni, hogy mikor van peteérésünk. Néhány adat megadásával és a kalkulátorunk használatával könnyen kiszámolhatod, mikor adódik a legjobb alkalom a gyermek fogantatására. 

 

BMI, testtömeg-index kalkulátorBMI; testtömeg-index kalkulátor


A BMI (Body Mass Index, testtömeg-index) segítségével kiszámolhatjuk, hogy milyen fizikai kondícióban vagyunk. A testtömeg-index képes tájékoztatást adni az elhízás és soványság különböző fokairól. Figyelem, gyerekeknél nem használható ez a módszer!

 

 

Babaméret kalkulátorBabaméret kalkulátor

Babaméret kalkulátorunk segítségével arról kaphatunk felvilágosítást, hogy mekkora a babánk ideális testhossza 1-24. hónapig.

 

 

Magzat méret kalkulátorMagzat méret kalkulátor

Add meg babád fogantatásának dátumát, így magzat méret kalkulátorunk segítségével pillanatok alatt megtudhatod, hogy a pocakodban növekvő baba hány hetes, milyen hosszú és mennyi a súlya.

 

 

Babahoroszkóp kalkulátorBabahoroszkóp kalkulátor

A kalkulátor az utolsó menstruációd alapján kiszámolja babád várható születési dátumát, így azonnal megtudhatod, milyen csillagjegy alatt fog születni, ha minden a terv szerint történik. Babahoroszkópunkban már most elolvashatod, mire számíthatsz, hogyan alakul majd gyermeked személyisége a csillagok szerint.

 

 

Baba vércsoport kalkulátorBaba vércsoport kalkulátor

Az anyuka és apuka vércsoportja alapján babavércsoport kalkulátorunk kiszámolja, hogy hány százalék esélye lesz gyermekednek arra, hogy az egyes vércsoporttípusokba tartozzon.

 
 

Indexkép: www.flickr.com

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja