Terhesség hétről hétre

A hat ország kutatóinak együttműködésében megvalósult kutatás eredményei hozzájárulhatnak korai diagnosztikus eljárások kidolgozásához, valamint terápiás eljárások kifejlesztését segíthetik elő.
Magzat méret kalkulátorunk segítségével ellenőrizheted a pocakodban növekvő magzat fejlődését: pillanatok alatt megtudhatod, hogy most épp mennyi a babád ideális mérete és súlya, ha megfelelően fejlődik - az itt kapott adatokat pedig összehasonlíthatod az ultrahangon mért eredményekkel.
Kíváncsi vagy, milyen csillagjegy alatt fog születni a babád? A kalkulátor az utolsó menstruációd alapján kiszámolja a várható születési dátumot, így azonnal megtudhatod, milyen jegyű lesz gyermeked, ha minden a terv szerint történik - és akkor is, ha nem az előre kiszámolt időpontban fog megszületni.
A baba neme kalkulátorunk segítségével már most megtudhatod, mire van nagyobb esély: arra, hogy fiad születik, vagy arra, hogy lányod lesz.
Baba vércsoport kalkulátorunk segítségével megtudhatod, melyik vércsoportba fog tartozni gyermeked a legnagyobb eséllyel, illetve azt is, hogy a többi típusnak hány százalék esélye van.
A terhességi kalkulátor, azaz szülés kalkulátor segítségével megtudhatod, hogy mikor estél teherbe, milyen dátumra esik a szülés várható időpontja, pontosan hány napja vagy várandós.
Terhesség hétről hétre: Mik a terhesség jelei? Milyen vizsgálatok várhatók? Hogyan fejlődik a magzat? Hogyan változik a test? Mit szabad és mit nem a terhesség alatt?
Terhesség hétről hétre: huszonhatodik hét. Hogyan fejlődik a kisbabám? Hogyan változik a testem? Hogyan változik az életem?
Terhesség hétről hétre: negyvenedik hét. Hogyan fejlődik a kisbabám? Hogyan változik a testem? Hogyan változik az életem?
Terhesség hétről hétre: harminckilencedik hét. Hogyan fejlődik a kisbabám? Hogyan változik a testem? Hogyan változik az életem?
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media