SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Babahoroszkóp kalkulátor

Családinet [cikkei] - 2016-05-24
Kíváncsi vagy, milyen csillagjegy alatt fog születni a babád? A kalkulátor az utolsó menstruációd alapján kiszámolja a várható születési dátumot, így azonnal megtudhatod, milyen jegyű lesz gyermeked, ha minden a terv szerint történik - és akkor is, ha nem az előre kiszámolt időpontban fog megszületni.
Babahoroszkóp kalkulátor

Még meg sem született, de már kíváncsi vagy, milyen lesz az alaptermészete, igaz? Kitartó lesz, vagy mindenbe belekezd és könnyen feladja? Vajon az lesz a kedvenc elfoglaltsága, hogy kíváncsian felfedezi az egész babaszobát, vagy inkább egy-egy kedvenc játéka fogja lekötni órákon át?
Babahoroszkópunkból már most elolvashatod, mire számíthatsz, hogyan alakul majd gyermeked személyisége a csillagok szerint.

A babahoroszkóp kalkulátor olyan módszer alapján működik, melyet a szülészorvosok is alkalmaznak a szülés várható időpontjának kiszámítására.

A kalkulátor a pontosan, 40. hétre született baba horoszkópját határozza meg, ám az esetek többségében nem a várt időpontban érkeznek a kicsik. Az eredmény kiszámítása után olvasd el az előző és a következő csillagjegy leírását is, hisz lehet, hogy arra a jegyre esik majd gyermeked születése.

 

Babahoroszkóp kalkulátor


A babahoroszkóp kalkulátor használata:

Állítsd be a naptáron az utolsó menstruációd első napját, és kattints a Számol gombra. A kalkulátor azonnal kiszámolja a szülés várható időpontját, és azt is megadja, hogy ez a nap melyik csillagjegyre esik majd.
Kattints az eredményre, így rögtön el is olvashatod babahoroszkópunkban a gyermeked csillagjegyére vonatkozó jellemzést, leírást.


 

 

További kalkulátoraink terhesség, szülés témában:

 

 

Terhességi kalkulátorTerhességi kalkulátor és szülés kalkulátor

Terhességi kalkulátorunk megmutatja, hogy melyik a teherbe esésed legvalószínübb napja, mikor lesz az első- és második trimeszter vége, mi a szülés várható időpontja és hogy jelenleg hány hetes a magzat. 

 

Terhességi kalkulátorTerhességi hízás kalkulátor

A kismamák többségét erősen foglalkoztatja a kérdés: mennyit szabad hízniuk a várandósság alatt? Mind hallottak már rémtörténeteket arról, hogy a terhesség során felszaladt húsz-huszonöt kilótól aztán képtelenség megszabadulni, legjobb a súlygyarapodás ütemét a normális értékek között tartani. De mennyi is ez a normális terhességi hízás? 

 

Ovulációs kalkulátorOvulációs kalkulátor

A terhesség tervezésénél, fontos tudni, hogy mikor van peteérésünk. Néhány adat megadásával és a kalkulátorunk használatával könnyen kiszámolhatod, mikor adódik a legjobb alkalom a gyermek fogantatására. 

 

BMI, testtömeg-index kalkulátorBMI; testtömeg-index kalkulátor


A BMI (Body Mass Index, testtömeg-index) segítségével kiszámolhatjuk, hogy milyen fizikai kondícióban vagyunk. A testtömeg-index képes tájékoztatást adni az elhízás és soványság különböző fokairól. Figyelem, gyerekeknél nem használható ez a módszer!

 

 

Babaméret kalkulátorBabaméret kalkulátor

Babaméret kalkulátorunk segítségével arról kaphatunk felvilágosítást, hogy mekkora a babánk ideális testhossza 1-24. hónapig.

 

 

Magzat méret kalkulátorMagzat méret kalkulátor

Add meg babád fogantatásának dátumát, így magzat méret kalkulátorunk segítségével pillanatok alatt megtudhatod, hogy a pocakodban növekvő baba hány hetes, milyen hosszú és mennyi a súlya.

 

 

Baba neme kalkulátorBaba neme kalkulátor

Babanem kalkulátorunk ősi, kínai fogantatásnaptár alapján számolja ki, hogy várhatóan milyen nemű lesz születendő babád. Add meg a fogantatás hónapját, valamint azt, hogy hány éves voltál akkor, és már láthatod is az eredményt.

 

 

Baba vércsoport kalkulátorBaba vércsoport kalkulátor

Az anyuka és apuka vércsoportja alapján babavércsoport kalkulátorunk kiszámolja, hogy hány százalék esélye lesz gyermekednek arra, hogy az egyes vércsoporttípusokba tartozzon.

 
 

Indexkép: flickr.com

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja