Hírek, érdekességek

Életveszélyesen megsérült egy négy év körüli kislány, aki péntek reggel kizuhant egy kőszegi ház második emeleti ablakából - írta a vaol.hu.
Az online kérdőíven válaszoló fiatalok 60%-át már csúfolták online.
A kereken 4000 grammos újszülött és édesanyja is jól vannak.
A lakosság többsége lelkileg megterhelőnek érezte a járvány miatt kialakult helyzetet, amely számos változás mellett sok esetben a családon belüli feszültség megnövekedésével és az otthoni munkamegosztás arányainak eltolódásával járt együtt - utóbbi mértékéről másként vélekednek a nők és férfiak.
Sokan idegenkednek tőle eleinte, de aki egyszer rákapott, biztos, hogy nem szívesen vált vissza az online vásárlásról a többórás áruházi bolyongásra. A beszerzésnek ez a módja egyszerűbb, időkímélőbb, sőt, környezetbarátabb is - arról nem is szólva, hogy vannak szolgáltatások, amelyekhez más módon már hozzá sem juthatunk.
Egy év börtönbüntetés 2 és fél évre felfüggesztve, mellé pedig 540 ezer forint pénzbüntetés - ennyit szabott ki a bíróság Kaleta Gábor volt perui magyar nagykövetre, aki ellen 19 ezer(!) rendbeli gyermekpornográfia miatt emeltek vádat.
A 15 éves lány és egy évvel idősebb barátja azért találták ki a történetet, hogy ne derüljön ki, hogy iskolai gyakorlat helyett az egész napot együtt töltötték.
A Főpolgármesteri Hivatal a koronavírus-járvány elleni védekezés részeként, a tömegközlekedési eszközök zsúfoltságának csökkentése érdekében kezdett egyeztetést a témáról.
2020. június 18-án megszűnt Magyarországon az egészségügyi veszélyhelyzet. A következőkre kell figyelnie annak, aki a jövőben Budapesten a tömegközlekedést használja:
A vácdukai nyolcadikosok egészen konkrét módon reagáltak általános iskolai életük utolsó, felemás évére.
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media