Végre itt az igazi kánikula, az időjárásnál pedig csak az éjszakai bulik forróbbak a Plázson. Aki szereti a tengerparti életérzést és a napfényes nappalokat szívesen fordítja holdfényes éjszakákba, azoknak a Plázs ezen a hétvégén is jó választás lehet, ahol több helyszínen is zajlanak a bulik.
Nyilvános blogjuk működését azután függesztették fel, hogy a családfőt ÁFA-csalás gyanújával vették őrizetbe.
A brit szülők több mint fele vallotta be, hogy gyermekeik azért töltik a lakásban a szünidőt, mert semmi kedvük kimozdulni velük a szabadba.
Valószínűleg már mindenki tudja, hogy mi lesz a fesztiválok és nagykoncertek sorsa a szezon hátralévő részében, így a balatoni ellazulás "epicentruma", a siófoki Plázs biztos pontnak tűnik azoknak, akik a hétvégéken - ha nem is teltházas, de a korlátozásokat betartó - bulikra vágynak.
Az EFOTT szervezői tájékoztatást adtak ki, hogy a szabályozás (a rendezvényekre vonatkozó korlátozások meghosszabbítása) értelmében a 2020-as EFOTT fesztivált nem tudják megtartani.
2021-es beköltözőnapot kapnak Lovasival, Kispállal, Beck Zolival és Bérczesi Robival, akik nem kérik vissza a Fishinges bérletük árát. De más pontokon is próbál kreatív ajánlásokat tenni új támogatási rendszerén keresztül az elmaradását tegnap bejelentő Fishing on Orfű, amely állítása szerint sosem volt még ekkora bajban. A szervezők szerint a Fishing jövője is kérdéses lehet.
Minden szülő eljut arra a pontra, amikor trükköket, tippeket vagy tanácsokat kér, hogy hogy vegye rá a gyereket dolgokra. A kicsinek mindent meg kell tanulnia, el kell sajátítania, és a legjobb példával a szülő járhat elöl. 2020 nyarán több száz anyukával beszéltünk arról, hogy hogyan vették rá a 8-12 éves gyerekeket a könyvek szeretetére, hogy maguktól olvasni akarjanak.
Ha mást a nagy melegben nem is kívánsz, egy nagy tál gyümölcs akkor is jól fog esni. Most használd ki az alkalmat, mert egy-két hónap múlva már friss gyümölcsből is kevesebb lesz elérhető.
Hasát boldogan simogató kismama, kisbabáját meghatottan ringató édesanya, a gyerekkel együtt kiteljesedett család - sokak számára az élet nem így kezdődik. A gyerekek közel egyharmada nem tervezett babaként jön a világra, és jó részüket később sem tudják elfogadni a szüleik.
Mintha az anyaság nem volna már önmagában is eléggé stresszes, a tudósok most arra a következtetésre jutottak, hogy ez a stressz "fertőző", és az anyáról átterjedhet a gyerekre is.
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media