SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy a családok életét segítsük valamilyen módon - például


Sokan fogalmaztatok már meg hozzászólásban olyasmit egy-egy cikkünk alatt, hogy "bárcsak akkor olvashattam volna ezt, amikor az én gyerekem volt kicsi..."

Az ilyen visszajelzéseket olvasva bízunk benne, hogy írásainkkal egy kicsit mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy boldog családok neveljenek boldog gyermekeket, tudatosan, felkészülten.

2022-es évünk számokban:

 

2022 számokban

 


A felszín alatt rengeteg munka rejtőzik, ami az olvasók számára láthatatlan. Mint minden internetes hírportál - a legnagyobbak is -, mi is keményen dolgozunk azon, hogy fenn tudjon maradni az oldalunk, ez azonban számunkra is egyre nehezebb.

Ha szeretsz minket olvasni,
ha érdekelnek rendszeres nyereményjátékaink, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha fellélegeztél már egy-egy írásunk nyomán, mert rájöttél, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen csak szereted, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Akár havi egy kávé árával is hozzájárulhatsz a csaladinet.hu működéséhez. Ezzel Te is részt vehetsz a célunk elérésében: hogy minél több családban nevelkedjenek boldog, kiegyensúlyozott gyerekek.


Minden segítségért hálásak vagyunk!
 

Támogasd tevékenységünket

A Csaladinet.hu portál alapítványi tulajdonban van, létét támogatóknak és hirdetőknek köszönheti. Kérjük, csatlakozz támogatói körünkhöz, hogy segíteni tudjunk a hozzánk forduló családoknak.

  • Egyszeri adományozás legegyszerűbben utalással lehetséges a Családi Háló Közhasznú Alapítvány számlájára. Bankszámlaszámunk: 12011409-00175039-00100004
  • Egyszeri és rendszeres adományozásra is van lehetőség Paypallal:

 
A szerkesztő ajánlja