SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT


2022-es évünk számokban:

 

2022 számokban

 

Társadalmi céljaink

 

Sokan fogalmaztatok már meg hozzászólásban olyasmit egy-egy cikkünk alatt, hogy "bárcsak akkor olvashattam volna ezt, amikor az én gyerekem volt kicsi..."

Az ilyen visszajelzéseket olvasva bízunk benne, hogy írásainkkal egy kicsit mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy boldog családok neveljenek boldog gyermekeket, tudatosan, felkészülten.

A felszín alatt rengeteg munka rejtőzik, ami az olvasók számára láthatatlan. Mint minden internetes hírportál - a legnagyobbak is -, mi is keményen dolgozunk azon, hogy fenn tudjon maradni az oldalunk, ez azonban számunkra is egyre nehezebb.

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy a családok életét segítsük valamilyen módon - például


Ha szeretsz minket olvasni,
ha érdekelnek rendszeres nyereményjátékaink, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha fellélegeztél már egy-egy írásunk nyomán, mert rájöttél, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen csak szereted, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Akár havi egy kávé árával is hozzájárulhatsz a csaladinet.hu működéséhez. Ezzel Te is részt vehetsz a célunk elérésében: hogy minél több családban nevelkedjenek boldog, kiegyensúlyozott gyerekek.

 

Minden segítségért hálásak vagyunk! 
 

Támogasd tevékenységünket

Csaladinet.hu portál alapítványi tulajdonban van, létét támogatóknak és hirdetőknek köszönheti. Kérjük, csatlakozz támogatói körünkhöz

 • Egyszeri adományozás legegyszerűbben utalással lehetséges a Családi Háló Közhasznú Alapítvány számlájára. 
  Bankszámlaszámunk: Magnet Bank 16200106-11697987 

Közlemény: Média támogatás

 

 

 

Adománygyűjtéseink

Minden család életében vannak nehéz pillanatok, amikor egy segítő kéz – vagy annak hiánya – dönti el, hogy bekerülnek-e egy lehúzó spirálba, vagy tovább tudnak lépni. Nem is hinnéd, mennyit jelent, ha van, aki segít beszerezni a speciális autót, amivel fejlesztésre hordják a sérült gyereket. (aktuálisan folyó gyűjtés) Mi a valódi értéke annak a lakbérnek, ami a kilakoltatástól menti meg a tartósan beteg gyerek miatt eladósodott családot? Érdemel-e a bohócdoktor támogatást, hogy be tudjon járni a rákbeteg gyerekek életkedvét visszahozni vidéki kórházakban is? Vajon tényleg csak forintokat ér az a telefon, amin egy vak édesanya a világgal kommunikálhat, vagy az a hangos segédeszköz, amivel a babája lázát meg tudja mérni? Többet ér-e az áránál 10 logopédiai kezelés annak a gyereknek az életében, akinek a szülei nem tudnák kifizetni?
Mit ér egy gyerekeivel menekülő anyának az  a szálláshely, ahol hirtelen biztonságban meghúzódhatnak, amikor szombat délután sírva szöknek el otthonról és egyetlen állami szervezet sem tud foglalkozni velük?

Ezekben a krízisekben segítünk, hálóként megtartva azokat a családokat, akik időszakosan nehéz helyzetbe kerültek és a segítségünkre van szükségük, hogy a szociális küszöb felett maradjanak.
 
Utalj nekünk havonta akár csak annyit, amiből kijön egy 10 db-os budapesti közlekedési gyűjtőjegy és mi ígérjük, hogy ennyiből sokkal messzebbre juttatjuk azokat, akik rászorulnak!
 
Családi Háló Közhasznú Alapítvány – A háló, ami megtart
 
 

Támogasd tevékenységünket

Kérjük, csatlakozz támogatói körünkhöz, hogy segíteni tudjunk a hozzánk forduló családoknak.

 • Átutalással a Családi Háló Közhasznú Alapítvány számlájára.
  Bankszámlaszámunk: Magnet Bank 16200106-11697987
  Közlemény: támogatás
 • Egyszeri és rendszeres bankkártyás adományozásra is van lehetőség
  Simplepay-en keresztül. Alapítványi támogatás 
 •  

 

 
 
A szerkesztő ajánlja