A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

5 perc alatt bújt ki a baba a kórházi folyosón - profi fotós örökítette meg a szülés minden pillanatát

Németh Noémi [cikkei] - 2018-02-07
A kis Max nem várta meg, míg szülei beérnek a szülőszobára: a kórházi folyosón látta meg a napvilágot. A házaspár fotósa a szülés minden pillanatát megörökítette - nézd meg a nem hétköznapi fotósorozatot!
5 perc alatt bújt ki a baba a kórházi folyosón - profi fotós örökítette meg a szülés minden pillanatát

Jes Hogan hatodik babáját várta - az első fiút -, s a kezdetektől fogva érezte, hogy ez a terhessége más lesz, mint a többi. Milyen igaza volt!
2017 július 19-én összehúzódásokat tapasztalt, ám végül nem indult meg a szülés, így hazament. Egy hét múlva hirtelen felerősödtek és sűrűsödtek a fájásai, majd a magzatvíz is elfolyt. Jes tartott tőle, hogy nem fognak időben beérni a kórházba, így mezítláb rohant a kocsihoz férjével. Azonnal elindultak a kórházba, s útközben értesítették a fotósukat is, Tammy Karint, akit a pici Max születésének megörökítésével bíztak meg korábban - mesélte el az anyuka a Popsugarnak.

Egyszerre értek be a kórházba a fotóssal, s Jes már a folyosón érezte: Max pillanatokon belül világra fog jönni. Amíg férje és Tammy segítségért kiáltott, ő letolta nadrágját és már érezte is, hogy kibújt a pici feje.

“Tisztán éreztem, ahogy a testem nyomja ki magából a babát. Lenyúltam és megtapintottam a kezemmel a kicsi fejét. A férjemre néztem és azt mondtam: ‘Travis, kapd el!’
Gondolkodás nélkül tette, amit kellett, én pedig éreztem: a testem akaratomon kívül is tolja kifelé a picit. Tammy elkapta a pillanatot, s közben a nővérek is megérkeztek a folyosóra. Ezen a ponton nálam már minden elhomályosult - a nővérek lefektettek a földre, és éreztem, ahogy a testem ismét elkezdte kifelé tolni a babát.”

Az édesanya a magzatvíz elfolyásának pillanatától számítva 25 percen belül karjaiban tarthatta kisfiát, Maxet.

Nézd meg a képeket a fotós oldalán: Little Leapling Photography

“A férjem finoman a mellkasomra helyezte a babát, és a vállamhoz bújt. Fogott egy törölközőt és a fejem alá tette, nehogy kényelmetlenül érezzem magam a padlón. Elképesztő ez az ember! Ő a legjobb apa és a legjobb férj, és fogalmam sincs, mihez kezdtem volna nélküle ezen a napon.”

"Ez volt a legőrültebb szülésem, s egyben a legtökéletesebb is. Semmi nem úgy alakult, ahogy elterveztem, de beavatkozás nélkül, természetesen végződött egy egészséges kisfiúval, csodálatos emberek támogatása mellett. Gyönyörű volt, és egész életemben szeretettel gondolok majd minden pillanatára.

A padlón fekve azon gondolkoztam, hogy ez tényleg most megtörtént? A pici itt fekszik a mellemen. 5 perccel azután, hogy beestünk a kórházba, megszületett a kisbabánk.”

Nem sokkal később megérkezett a kórházba a pár öt kislánya is, akik nagyon izgatottan várták a kistesót. Ő az első fiú a családban - anyukájuk sosem fogja elfelejteni a tekintetüket, amikor először pillantották meg a kórházban Maxet.

Kép: Pixabay / Pexels

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja