SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Pánikolni sem volt idő - egy budapesti benzinkúton jött világra Bella

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-08-10
Fájásai voltak a kismamának, ezért férjével és 2 éves kisfiukkal elindultak a kórházba, ám egy benzinkúton meg kellett állniuk, mert felgyorsultak az események: a kis Bella ott jött világra. Ő és az anyukája is jól vannak.
Pánikolni sem volt idő - egy budapesti benzinkúton jött világra Bella

"Csak annyi jutott el a tudatomig, hogy ez a baba itt fog megszületni az autóban, a benzinkúton"

A fiatal édesanya, Czikó-Ruszinkó Réka kétéves gyermekével és a férjével indult a kórházba, miután reggel 15 perces fájásokkal ébredt. Zuhanyzás után azonnal autóba szálltak, a kórházig azonban nem jutottak el. A kismamánál ugyanis egyre sűrűsödtek a fájások, ezért a férj útközben félreállt és értesítette a mentőket. 

A legközelebbi esetkocsi és a koraszülött-rohamkocsi is perceken belül a helyszínre ért, az anyában pedig ekkor realizálódott, hogy kislánya a benzinkúton fog megszületni. Mégpedig az autó hátsó ülésén. 

Szerencsére nem lépett fel komplikáció, Bella szinte egyből felsírt, a helyszíni ellátás után pedig őt és az anyukáját is kórházba vitték. Mindketten jól vannak. 

Az anya az RTL Híradónak mesélt a történtekről. Azt mondta, pánikolni sem volt idő, és csak az járt a fejében, hogy jól legyen a baba. 

"Megálltunk a benzinkúton, a mentők elindultak felém, a diszpécser irányította a férjemet, hogy mit csináljon. Lehajtotta a hátsó ülést, kinyitotta a csomagtartót, és igazából ott már nekem tolnom kellett. Nagyon gyorsan történt minden, csak annyi jutott el a tudatomig, hogy ez a baba itt fog megszületni az autóban, a benzinkúton" - mondta az anya, aki a benzinkutasok segítőkészségéért is nagyon hálás.
 


 

Indexkép: RTL Híradó

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja