SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Rendőri felvezetés után, egy épp arra járó dúla segítségével született meg egy kisbaba kedd este

Németh Noémi [cikkei] - 2022-10-26
Rendőrautót intett le az apa, aki éppen kórházba tartott veszélyeztetett terhes, vajúdó feleségével, ám a kisbaba nem várt. A szülés ezután egy véletlenül épp arra járó dúla segítette.
Rendőri felvezetés után, egy épp arra járó dúla segítségével született meg egy kisbaba kedd este

Nem hétköznapi esetről számolt be a rendőrség a police.hu oldalon. Kedd este éppen kórházba tartott egy férfi és vajúdó felesége, amikor megláttak egy rendőrautót a Rákóczi híd budai hídfőjénél.

A férfi a rendőrök segítségét kérte, akik ezután megkülönböztető jelzést használva vezették fel a házaspár autóját, ám pár perc múlva félre kellett állniuk a Könyves Kálmán körúton, mert megindult a szülés.

A mentők már a helyszínre tartottak, és telefonon adtak instrukciókat a járőrök számára, akik próbáltak segíteni a vajúdó nőnek - eközben a házaspár négyéves kislányát is próbálták megnyugtatni. 

Ekkor megállt egy másik autó is mellettük, melyből egy dúla szállt ki, akinek gyakorlata volt az otthonszülések levezetésében, és gondjaiba vette a vajúdó nőt.

21:54-kor lábbal előre megszületett a kisbaba a dúla segítségével, azonban nem lélegzett. A mentők egy percen belül érkeztek meg a helyszínre és átvették a baba ellátását, aki végül felsírt - ezután édesanyjával együtt kórházba szállították.

Indexkép: Depositphotos.com

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja