SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Rendőri felvezetés után, egy épp arra járó dúla segítségével született meg egy kisbaba kedd este

Németh Noémi [cikkei] - 2022-10-26
Rendőrautót intett le az apa, aki éppen kórházba tartott veszélyeztetett terhes, vajúdó feleségével, ám a kisbaba nem várt. A szülés ezután egy véletlenül épp arra járó dúla segítette.
Rendőri felvezetés után, egy épp arra járó dúla segítségével született meg egy kisbaba kedd este

Nem hétköznapi esetről számolt be a rendőrség a police.hu oldalon. Kedd este éppen kórházba tartott egy férfi és vajúdó felesége, amikor megláttak egy rendőrautót a Rákóczi híd budai hídfőjénél.

A férfi a rendőrök segítségét kérte, akik ezután megkülönböztető jelzést használva vezették fel a házaspár autóját, ám pár perc múlva félre kellett állniuk a Könyves Kálmán körúton, mert megindult a szülés.

A mentők már a helyszínre tartottak, és telefonon adtak instrukciókat a járőrök számára, akik próbáltak segíteni a vajúdó nőnek - eközben a házaspár négyéves kislányát is próbálták megnyugtatni. 

Ekkor megállt egy másik autó is mellettük, melyből egy dúla szállt ki, akinek gyakorlata volt az otthonszülések levezetésében, és gondjaiba vette a vajúdó nőt.

21:54-kor lábbal előre megszületett a kisbaba a dúla segítségével, azonban nem lélegzett. A mentők egy percen belül érkeztek meg a helyszínre és átvették a baba ellátását, aki végül felsírt - ezután édesanyjával együtt kórházba szállították.

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja