SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Beázott a Veres Péter Gimnázium: vödrökkel és kukákkal gyűjtötték össze a vizet

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-01-31
A Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium január elején ázott be több helyen is. Először vödrökkel és kukákkal próbálták összegyűjteni a vizet.
Beázott a Veres Péter Gimnázium: vödrökkel és kukákkal gyűjtötték össze a vizet

2022 nyarán kezdték volna felújítani az épületet

Az ország egyik legjobb gimnáziumaként tartják számon a Békásmegyeri Veres Péter Gimnáziumot, ami január elején ázott be. A tető már egy ideje felújításra várt. 

Az iskola oldalán egy tájékoztató utal erre: eszerint 2022 nyarán kezdték volna felújítani az épületet, a munkálatok pedig 2024-ig tartottak volna, azonban a kiírás szerint a felújítás "átmenetileg elhalasztva".

A befolyó vizet az épületben vödrökkel és kukákkal próbálták meg összegyűjteni - írja az Eduline.

Az obudaihirek.hu azt írja, hogy a Klebelsberg Központ 90 millió forintot ad, amiből sor kerülhet a tető felújítására, az álmennyezet cseréjére, a vizesblokkok festésére és a tönkrement lámpatestek cseréjére is.
 

"A diákok ma úszószemüvegben vesznek részt a jelenléti oktatásra alkalmas épületben"

Nem ez az egyetlen iskola, amelyik így beázott mostanában. Korábban beszámoltunk róla: a gödöllői Török Ignác Gimnázium, az ország 13. legjobb gimnáziuma is hasonlóképp járt. 

Az ikolában szeptemberben tető nélkül kezdődött meg a tanítás. 

tanterem

Kép: Gödöllő város Facebook oldala

Egy tanár akkor így kommentálta a látottakat:

"Elbőgtem magam. A tehetetlenség, a felfoghatatlanság, a felelőtlenség és az elkeseredettség miatt. Az egész eddigi tanévünk miatt. Nem tudom leírni azt az érzést, ahogy ott álltam és kopogott az eső. A fejemre is. Nincsenek észérvek, hogy itt miért kell/lehet tanulni, tanítani".

beázott falak

Kép: Gödöllő város Facebook oldala

Indexkép: Google Maps

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Hazánkban először a Semmelweis Egyetem plasztikai sebészei és szemészei közösen hajtották végre azt a speciális műtétet, amely során a beteg lábszárából kivett 15 centiméteres ideget ültették be egy érzőideg és a szem szaruhártyája közé, hogy a páciens visszanyerhesse a szaruhártya érzékelési funkcióját.
A szerkesztő ajánlja