Szabadidő

Tanév végén általában a szülők szokták megköszönni a pedagógusoknak az áldozatos munkát, idén azonban az koronavírus átírta a megszokott forgatókönyvet, ezért a szülők nem mindennapi helytállása is elismerést követel.
Benjámin a lakótelepi játszótéren lett rosszul. Társai felnőtteket megszégyenítő talpraesettséggel és bátorsággal cselekedtek, így sikerült megmenteniük a fiút.
A 4-es 6-os villamos Blaha Lujza téri megállójában vajúdó asszonynak a rendőrök segítettek világra hozni a kisbabáját.
A koronavírus okozta kijárási korlátozás ideje alatt felerősödtek a nemek közötti ellentétek. A hölgyek egy jelentős része úgy érzi, hogy mint mindig, most is magára maradt a feladatokkal. De valóban a nőknek kell mindent megoldaniuk? Valóban nincs szükség a hagyományos férfi szerepekre? Kovács Ildikó önvédelmi szakértő szerint egy generációs problémáról van szó, amelyet a közöny mozgat.
A héten kiadott kormányrendelet értelmében vidéken május 25-től, a fővárosban június 2-től teljes kapacitással megnyitnak a bölcsődék és óvodák. Nem mindenki siet azonban intézménybe adni a gyerekét, és az ovik kommunikációja is ellentmondásos a témában. Az iskolák újranyitása körül még több a kérdőjel.
Bár sokan az élményajándékokra esküsznek gyereknapon, hoztunk néhány könyv tippet, amikkel remek kalandokkal ajándékozhatod meg akár az egész családot.
Hétfő óta az egész országban újra látogathatóak a játszóterek. Bár a kezdeti szabályozás úgy szólt, hogy ezeken a helyeken is tartani kell a másfél méteres távolságot, Müller Cecília az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján némileg árnyalta a képet.
A 33 éves Regina ma is élne, ha időben diagnosztizálják az agyhártyagyulladását. Egy hétéves és egy öt hónapos gyermeket hagyott hátra.
Kutya támadt egy nőre és két gyerekre csütörtökön Csepelen, a rendőrök lövésekkel fékezték meg az állatot.
Június 16-tól szervezhetők napközis és ottalvós nyári táborok az érvényes járványügyi előírások betartásával - jelentette be Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media