SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Húsz gyerek ütötte a 12 éves fiút Mezőcsáton: tanáruk 5-öst ígért nekik mindezért

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-01-31
A 12 éves gyerek az RTL Híradónak mesélt arról, amit átélt Mezőcsáton. Elmondása szerint 20 gyerek ütötte és rúgta őt, a tanáruk pedig mindezt végignézte.
Húsz gyerek ütötte a 12 éves fiút Mezőcsáton: tanáruk 5-öst ígért nekik mindezért

"A tanár ezt végignézte úgy, hogy nevette"

Váradi Lorenzó volt az a 12 éves gyerek, akit a társai vertek meg, miközben a fiú elmondása szerint a tornatanáruk mindezt végignézte, sőt, még nevetett is. 

A mezőcsáti iskolában történt az eset. Húsz gyerek ütötte és rúgta Lorenzót, aki azt állítja, hogy a tanáruk uszította rá társait. Állítása szerint azt mondta a tanár, hogy aki megüti őt, az kap egy ötöst. 

A fiú a történtekkel kapcsolatban az RTL Híradónak nyilatkozott. 

"A hátam mögötti gyerek a hajamat meghúzta, és így belevágta a fejemet a földbe, és akkor elkezdett rám futni mindenki. Valaki rugdosni, ütni kezdett, és a tanár ezt végignézte úgy, hogy nevette."

Hozzátette, fogalma sincs, hogy miért viselkedett így vele a pedagógus, ő előtte csak annyit kérdezett a testnevelés és informatika tanártól, hogy mi lesz informatikából a házi feladat.
 


 

"Nekem az a lényeg, hogy tanuljon belőle más pedagógus is"

A fiú a Híradónak azt mondta, hogy még mindig fáj a háta és a nyaka is. Hétfőn verték meg, de ő csak kedden szólt róla a szüleinek. A feleket szerdán szembesítették egymással. 

A szülők feljelentették a tanárt, aki beismerte tettét. 

Váradi Csaba Sándor, a fiú apja azt mondta, hogy a tanár szerette volna, ha visszavonják a feljelentést és máshogy intézik el az ügyet, ő azonban erre nem volt hajlandó. 

"Nekem az a lényeg, hogy tanuljon belőle más pedagógus is” – mondta az apa. 

Az iskolában belső vizsgálatot tartottak, és a tankerület is megtette a szükséges lépéseket. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a tanár szerda óta nem tartotta meg az óráit. 

Indexkép: RTL Híradó

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja