SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

A szabolcsi diákok szerint saját testnevelő tanáruk lopta el a pénzüket - rejtett kamerát helyeztek el az osztályban

Németh Noémi [cikkei] - 2022-09-30
Az ügyben rendőrségi nyomozás indult.
A szabolcsi diákok szerint saját testnevelő tanáruk lopta el a pénzüket - rejtett kamerát helyeztek el az osztályban

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei iskola nyolcadikos diákjai azt állítják: tanáruk iskolaidőben lophatta meg egyiküket.

A Blikk úgy tudja, a tanulók azért szereltek fel egy rejtett kamerát az osztálytermükben, hogy megtudják, ki lopja el a pénzüket - elmondásuk szerint több ilyen eset is előfordult már. A felvétel alapján úgy gondolják, testnevelő tanáruk volt az elkövető: a pedagógus az üres teremben keresgélt a diákok holmijai között, majd valamit zsebre tett. A videót a Blikk közzé is tette.

A felvétel alján 2020-as szeptemberi dátum szerepel, ám ez lehet egy hibás beállítás eredménye is: hogy ez áll-e a háttérben, vagy egy már 2 éves felvételt küldtek el a diákok a lapnak, arról nem esett szó.

A diákok e-mailben azt is megírták a Blikknek, hogy a lopás mellett azzal is vádolják a pedagógust, hogy a szertárban dohányzik és alkoholt is fogyaszt.

A rendőrség vizsgálatot indított, a tanár pedig továbbra is az intézményben dolgozik. Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének országos választmányának tagja így nyilatkozott az esettel kapcsolatban:

"Természetesen én is tudom, hogy a tanároktól feddhetetlen viselkedést vár el a társadalom. Ez nagyon helyes, egy ilyen egyedi eset azonban kivédhetetlen. Ha bebizonyosodik a tanár bűnössége, gondolom, azonnal eltávolítják az intézményből, addig talán úgy gondolkodik az igazgató, hogy a kollégáját is megilleti az ártatlanság vélelme".

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja