SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Fiatal lányok lophattak százezer forintnyi terméket a DM-ből

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-02-02
A lopás a Nyír Plázában történt. A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri a lányokat és információja van jelenlegi tartózkodási helyükről, az jelentkezzen.
Fiatal lányok lophattak százezer forintnyi terméket a DM-ből

Az üzlet biztonsági kameráinak felvételei alapján keresik őket

A Nyír Plázában lévő DM-ből közel százezer forintnyi terméket loptak el. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság az ügyben büntetőeljárást indított.
 

lopás


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint október ötödikén délután fél öt után tíz perccel a Nyíregyháza, Szegfű utca 75. szám alatt található DM-ből lopták el a kozmetikai termékeket. A rendőrség az üzlet biztonsági kameráinak felvételei alapján keresi az elkövetőket, akiknek eddig ismeretlen a személyazonosságuk.
 

lopás


"A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható nőket felismeri, és jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is" - írták a police.hu oldalon. 

Fotók: police.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja