SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Feng Shui Újév: a Fém Nyúl éve

Enczmann Éva [cikkei] - 2011-02-17
2011. február negyedikével elindult a Feng Shui Újév, új energiákkal. Ezt mindenki érzékelni fogja a mindennapi életében, hisz lesznek bizonyos dolgok, hatások melyek felerősödnek, és lesznek, melyek elcsitulnak. Ilyenkor érdemes kidobálni a régi, immáron szükségtelenné vált dolgokat, hogy ezzel helyet adjunk az újnak. A felesleges holmik álló energiái visszafognak bennünket.
Feng Shui Újév: a Fém Nyúl éve

Mire számíthattok születési időtök, vagyis Gua számotok alapján? Ebbe szeretnék  nagyon röviden bepillantást nyújtani azért, hogy tisztában legyetek  vele mi az, amire jobban kell figyelnetek ebben a feng shui évben, mely 2012. február 4-ig fog tartani.

Hogyan kell kiszámítani személyes Gua számunkat?

Férfiak

  1. A születési év utolsó két számjegyét adjuk addig össze, amíg nem kapunk egyetlen számjegyet. Pl. 1978-as születési évnél: 7+8=15, majd 1+5=6
  2. Majd az így kapott számot vonjuk ki 10-ből. Pl. 10-6=4
    (Fontos, hogy ha olyan személynek választunk ajándékot Gua szám szerint aki 2000 után született, akkor 9-ből kell kivonnunk a számot. Ez érvényes mind a női, mind a férfi Gua szám számításánál!)
  3. Az így kapott szám lesz a személy Gua száma, a példánkban az úré 4-es.

Nőknél

  1. A születési év utolsó két számjegyét adjuk addig össze, amíg nem kapunk egyetlen számjegyet. Pl. 1978-as születési évnél: 7+8=15, majd 1+5=6
  2. Az így kapott számot vonjuk ki 10-ből . Pl. 10-6=4
  3. Megnézzük, hogy a kapott számhoz mennyit kell hozzá adnunk, hogy 15 legyen. Például: 4 + 11 =15. Jelen esetben 11-et kell hozzáadnunk. Ha a szám kétjegyű, akkor összeadjuk, és így kapjuk meg a 2-es föld Gua számot. Jelen esetben a hölgy Gua száma 2-es.

Mi vár ránk 2011-ben?

Az 1-es Gua számmal rendelkezőknek ez egy csendes év lesz. Érezhetik néha úgy, hogy szabadságukat korlátozzák, viszont alkalmas időszak ez a tanulásra.

A 2-es Gua számúaknak ez a minősítés éve lesz, kaphatnak fizetésemelést, jutalmat, oklevelet.

A 3-as Gua számú személyeknek ez egy igen energetikus év lesz, sok tennivalóval, s ugyancsak alkalmas időszak a tanulásra.

A 4-es Gua számúaknak le kell rendezniük a múltból hozott adósságokat, és ha van haragosuk, mindenképpen szívják el a békepipát...

Az 5-ös Gua számúak számára nagyon kedvező időszak vállalkozás beindítására! Életük több területén várható változás, mozgolódás.

A 6-os Gua számú személyek ne hagyják abba, amit elkezdtek! Bár lesznek akadályok, amibe bele ütköznek, de ne hátráljanak meg, mindenképpen folytassák azt, amibe belekezdtek!

A 7-es Gua számúak idén abban a házban helyezkednek el, ahol születtek. Ezért lehetőség van a nagy változásokra. Új munka, új kapcsolatok... Arra figyeljenek, hogy a feszültséget, ami ezzel jár, vezessék le mozgással, jógával, stb.

A 8-as Gua számúaknak ugyancsak jó lehetőségek nyílnak az idén. Anyagi gyarapodás várható, és fizetésemelést is kérhetnek.

Végül a 9-es Gua számmal rendelkező személyeknek figyelniük kell arra, hogy ne essenek túlzásokba. Idén túl sokat költhetnek, és sokkal könnyebben adják ki a pénzt, mint előző évben. Persze ez azt is jelentheti, hogy lesz miből kiadni!

Ne felejtsük el, hogy a feng shui segít abban, hogy alakítsuk a sorsunkat. Azonban akkor tesszük a legtöbbet magunkért, ha elengedjük félelmeinket, pozitívan gondolkodunk, és nem tekintünk a jövőbe, hanem a pillanatnak élünk. Élvezzük azt, amit a pillanat ad. A feng shui alapelve az, hogy egy dolog állandó és az a VÁLTOZÁS. Ha állandóan a jövőt fürkésszük, akkor nem tudjuk élvezni a jelen pillanatot. Az meg nagyon gyorsan elmúlik. A jövő pedig képlékeny. Bárhogyan alakulhat.
 
Tehát azt kívánom nektek ebben az új évben, hogy legyetek nagyon szerencsések, és boldogak. Élvezzétek azt, amit az ITT és MOST nyújt! Éljetek a mának!

Fotó: Tim Moore: Rabbit in the Dryer

Enczmann Éva


Enczmann Éva
Neurofeedback Tréner, Feng Shui szakértő

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/393-76-24
E-mail: enczmanneva@gmail.com
Honlap: https://www.neurofeedback-agytrening.hu/
http://www.fengshui-harmonia.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

Itt a tavasz: ébredeznek az állatok a téli álomból, nyílnak virágok, rügyeznek a fák, csicseregnek a madarak, újraéled a természet. Ünnepeljétek a jó időt játékos, tavaszköszöntő versikékkel - 55 imádni való, vidám verset és mondókát gyűjtöttünk hozzá össze.
Tartozunk-e hálával a szüleinknek azért, hogy felneveltek?

Tartozunk-e hálával a szüleinknek azért, hogy felneveltek?

Vannak olyan szülők, akik elvárják a gyereküktől, hogy legyenek hálásak a felnevelésükért - és ezt a kártyát általában vitás helyzetekben húzzák elő. De vajon tényleg tartozunk a szüleinknek?
A gyermeki kötődés 4 típusa - az egész életünkre hatással van, hogy kötődtünk kiskorunkban a szüleinkhez

A gyermeki kötődés 4 típusa - az egész életünkre hatással van, hogy kötődtünk kiskorunkban a szüleinkhez

Olyan nincs, hogy egy csecsemő ne kötődjön a gondozójához. Az azonban nem mindegy, hogy milyen minőségű ez a kötődés, hiszen ez a későbbiekben a további kapcsolataira is hatással lesz.
Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

A reggeli után több gyereknek is fájt a hasa, egyikük pedig annyira hányt, hogy kihívták a mentőket.
Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

A szülők szerint a vizsgálat nagyon gyorsan lezajlott, az orvos kúpot írt fel a hányásra, és azt mondta, a kisfiú nincs kiszáradva. Másnap már újra kellett éleszteni, de már nem tudták megmenteni őt.
A szerkesztő ajánlja