A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Feng Shui Újév: a Fém Nyúl éve

Enczmann Éva [cikkei] - 2011-02-17
2011. február negyedikével elindult a Feng Shui Újév, új energiákkal. Ezt mindenki érzékelni fogja a mindennapi életében, hisz lesznek bizonyos dolgok, hatások melyek felerősödnek, és lesznek, melyek elcsitulnak. Ilyenkor érdemes kidobálni a régi, immáron szükségtelenné vált dolgokat, hogy ezzel helyet adjunk az újnak. A felesleges holmik álló energiái visszafognak bennünket.
Feng Shui Újév: a Fém Nyúl éve

Mire számíthattok születési időtök, vagyis Gua számotok alapján? Ebbe szeretnék  nagyon röviden bepillantást nyújtani azért, hogy tisztában legyetek  vele mi az, amire jobban kell figyelnetek ebben a feng shui évben, mely 2012. február 4-ig fog tartani.

Hogyan kell kiszámítani személyes Gua számunkat?

Férfiak

  1. A születési év utolsó két számjegyét adjuk addig össze, amíg nem kapunk egyetlen számjegyet. Pl. 1978-as születési évnél: 7+8=15, majd 1+5=6
  2. Majd az így kapott számot vonjuk ki 10-ből. Pl. 10-6=4
    (Fontos, hogy ha olyan személynek választunk ajándékot Gua szám szerint aki 2000 után született, akkor 9-ből kell kivonnunk a számot. Ez érvényes mind a női, mind a férfi Gua szám számításánál!)
  3. Az így kapott szám lesz a személy Gua száma, a példánkban az úré 4-es.

Nőknél

  1. A születési év utolsó két számjegyét adjuk addig össze, amíg nem kapunk egyetlen számjegyet. Pl. 1978-as születési évnél: 7+8=15, majd 1+5=6
  2. Az így kapott számot vonjuk ki 10-ből . Pl. 10-6=4
  3. Megnézzük, hogy a kapott számhoz mennyit kell hozzá adnunk, hogy 15 legyen. Például: 4 + 11 =15. Jelen esetben 11-et kell hozzáadnunk. Ha a szám kétjegyű, akkor összeadjuk, és így kapjuk meg a 2-es föld Gua számot. Jelen esetben a hölgy Gua száma 2-es.

Mi vár ránk 2011-ben?

Az 1-es Gua számmal rendelkezőknek ez egy csendes év lesz. Érezhetik néha úgy, hogy szabadságukat korlátozzák, viszont alkalmas időszak ez a tanulásra.

A 2-es Gua számúaknak ez a minősítés éve lesz, kaphatnak fizetésemelést, jutalmat, oklevelet.

A 3-as Gua számú személyeknek ez egy igen energetikus év lesz, sok tennivalóval, s ugyancsak alkalmas időszak a tanulásra.

A 4-es Gua számúaknak le kell rendezniük a múltból hozott adósságokat, és ha van haragosuk, mindenképpen szívják el a békepipát...

Az 5-ös Gua számúak számára nagyon kedvező időszak vállalkozás beindítására! Életük több területén várható változás, mozgolódás.

A 6-os Gua számú személyek ne hagyják abba, amit elkezdtek! Bár lesznek akadályok, amibe bele ütköznek, de ne hátráljanak meg, mindenképpen folytassák azt, amibe belekezdtek!

A 7-es Gua számúak idén abban a házban helyezkednek el, ahol születtek. Ezért lehetőség van a nagy változásokra. Új munka, új kapcsolatok... Arra figyeljenek, hogy a feszültséget, ami ezzel jár, vezessék le mozgással, jógával, stb.

A 8-as Gua számúaknak ugyancsak jó lehetőségek nyílnak az idén. Anyagi gyarapodás várható, és fizetésemelést is kérhetnek.

Végül a 9-es Gua számmal rendelkező személyeknek figyelniük kell arra, hogy ne essenek túlzásokba. Idén túl sokat költhetnek, és sokkal könnyebben adják ki a pénzt, mint előző évben. Persze ez azt is jelentheti, hogy lesz miből kiadni!

Ne felejtsük el, hogy a feng shui segít abban, hogy alakítsuk a sorsunkat. Azonban akkor tesszük a legtöbbet magunkért, ha elengedjük félelmeinket, pozitívan gondolkodunk, és nem tekintünk a jövőbe, hanem a pillanatnak élünk. Élvezzük azt, amit a pillanat ad. A feng shui alapelve az, hogy egy dolog állandó és az a VÁLTOZÁS. Ha állandóan a jövőt fürkésszük, akkor nem tudjuk élvezni a jelen pillanatot. Az meg nagyon gyorsan elmúlik. A jövő pedig képlékeny. Bárhogyan alakulhat.
 
Tehát azt kívánom nektek ebben az új évben, hogy legyetek nagyon szerencsések, és boldogak. Élvezzétek azt, amit az ITT és MOST nyújt! Éljetek a mának!

Fotó: Tim Moore: Rabbit in the Dryer

Enczmann Éva


Enczmann Éva
Neurofeedback Tréner, Feng Shui szakértő

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/393-76-24
E-mail: info@neurofeedback-agytrening.hu
info@fengshui-harmonia.hu
Honlap: https://www.neurofeedback-agytrening.hu/
http://www.fengshui-harmonia.hu
https://transpersonal.hu
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja