SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Erősítsük környezetünk energiáit feng shui kristállyal!

Enczmann Éva [cikkei] - 2014-10-29
A feng shuit tudjuk használni arra, hogy élénkítsük a környezetünkben lévő kedvező hatású csi-életenergia szabad áramlását, ennek segítésével szerencsésebbé tegyük magunk és családtagjaink életét.
Erősítsük környezetünk energiáit feng shui kristállyal!

A feng shui úgy tartja, hogy a szerencsének  számtalan formája lehet. A gazdagság és a jólét éppúgy a szerencse gyermeke, mint a széles körű megbecsülés, a hírnév, a kiemelkedő siker, vagy az üstökösszerűen fölfelé ívelő karrier. De szerencsének számít az is, ha valaki boldog családi életet él, a gyermekáldás, és az is, ha valakinek sok barátja van. A jó egészség és a hosszú élet  szintén a szerencse ajándéka. A kínaiak még ide sorolják  a kitartás, a szorgalom, és az ezek révén megszerzett kivételes képességet és a tudást is.

Érdemes elgondolkodni, vajon a feng shui  eszköztárát a bajok elhárítására, vagy inkább a szerencse előmozdításának érdekében alkalmazzuk?

Valójában mid a két folyamatot egyszerre alkalmazhatjuk. A feng shui segít abban, hogy a jó időszakokat jobbá, a rossz periódusokat pedig enyhíteni tudjuk a feng shui alkalmazásával.

Tanácsolom azoknak, akik nem annyira jártassak a feng shui tudományában, hogy elsősorban  az ártó hatások kivédésére törekedjenek. Majd ha már szert tettek némi  gyakorlatra, utána próbálkozzanak a feng shui segítségével fordítani szerencséjük kerekén. Ha úgy döntünk, hogy a feng shui eszköztárával  igyekszünk változtatni életünkön, nem muszáj felforgatnunk környezetünket, és ezáltal életünket. Elegendő egy-két apróbb változtatás. Néhány bútor áthelyezése, hogy az érintett helyiségeknek kedvezőbb adottsága legyen, vagy előfordulhat, hogy csupán az ajtót kell szabaddá tenni.

Miután  megfelelően védekeztünk a sar csi – azaz negatív energiákat árasztó környezeti elemek hatása ellen, akkor nekiláthatunk, hogy otthonunk vagy munkahelyünk  megfelelő részeinek megerősítésével lendítsünk sorsunk alakulásán. Ennek egyik legegyszerűbb módja, hogy az egyes életterületek meghatározása után, a számunkra legfontosabb területeket feng shui szivárványkristállyal energizáljuk. A szivárványkristály fokozza a térenergiákat azáltal, hogy a prizmahatás következtében előcsalja a fehér fényből a benne rejlő spektrum színeit. A legjobb eredményt akkor tudjuk elérni, ha a kristályok felülete sima, karcolásmentes. Nagyságuk lehet 20 mm - 70 mm. A helyiség nagysága határozza meg, hogy mekkora kristályt helyezünk el. Ha túl nagy az ablakfelület a lakásban, akkor túl sok energia szökik ki ezáltal. A kristály segít abban, hogy  a csi-életenergiát visszaterelje a lakás belsejébe.

A kristályt mindig a függönyön belül függesszük az ablakba. Ajánlott piros fonallal vagy damillal felfüggeszteni. Nagyon fontos, hogy három életterületnél többet ne erősítsünk meg kristállyal. Ha sötétebb térben szeretnénk a kristályt elhelyezni, úgy tegyük azt fényforrás közelébe.

Nos, az Ön számára mely életterület a legfontosabb? Oda helyezze el a kristályokat, és figyelje meg észlel-e valamilyen változást minden napi  életében.

Fotó: commons.wikimedia.org

Enczmann Éva


Enczmann Éva
Neurofeedback Tréner, Feng Shui szakértő

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/393-76-24
E-mail: enczmanneva@gmail.com
Honlap: https://www.neurofeedback-agytrening.hu/
http://www.fengshui-harmonia.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja