SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Enczmann Éva


Enczmann Éva
Neurofeedback Tréner, Feng Shui szakértő

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/393-76-24
E-mail: info@neurofeedback-agytrening.hu
info@fengshui-harmonia.hu
Honlap: https://www.neurofeedback-agytrening.hu/
http://www.fengshui-harmonia.hu
https://transpersonal.hu

Bemutatkozás

SZAKTERÜLETEIM:

 

1) Neurofeedback tréner:

Életem során mindig kerestem a fejlõdés, és a továbblépés lehetõségét, saját életemben és a környezetemet támogatva egyaránt. Õszinte lelkesedéssel tölt el, amikor a hozzám forduló gyerekeket, felnõtteket segíteni tudom abban, hogy önmagukat meghaladva fejlõdni tudjanak. Akik készen állnak arra, hogy ezzel a tudományosan kifejlesztett módszer alkalmazásával megtapasztalják milyen, amikor testük és idegrendszerük megtámogatásával fejleszteni tudják önmaguk tudatos mûködését és ez által egészségesebb, teljesebb, nyugodtabb életet élhetnek.

A Neurofeedback amplitúdó tréning alkalmazásával azt tapasztalom, hogy bizonyos idegrendszeri folyamatok támogatása csodálatos módon hatnak az ember fizikai, testi, lelki és szellemi mûködésére és elõsegíti a test önmegújító, önregeneráló mechanizmusait.
A Neurofeedback tréninggel az agy újra tanítható és a test mûködésében komolyabb rendezõdéseket, változásokat lehet elérni. Mindez az agy neuroplaszticitásának, vagyis annak a természetes képességének köszönhetõ, hogy az agy az egész élet során folyamatosan változik és képes újra szervezni magát.
A Neurofeedback tréning egy nagyszerû kiegészítõ terápiás módszer. Gyermek- és felnõttkorban egyaránt eredményesen mûködik, alkalmazásával valóban tartós változásokat lehet elérni és ezzel egy egészségesebb, teljesebb, nyugodtabb életet lehet megalapozni.
Örömömre szolgál mindazok megkeresése, akik készen állnak arra, hogy a tudományosan kifejlesztett Neurofeedback módszer alkalmazásával megtapasztalják azt, hogy a testük és idegrendszerük milyen csodálatos módon képes megújulni és fejleszteni önmagát!

Milyen területeken segíthet a Neurofeedback módszer?

ADHD, Idegrendszeri éretlenség, autizmus/asperger szindróma, tanulási zavar, migrén, alvászavar, epilepszia, diszlexia, discalculia, tikk, beszédindítás, szorongás, depresszió, agyi sérülések utáni rehabilitáció, vagy akár demencia kezelésére is hatékony megoldást nyújthat. Mindezeken túl nagy sikerrel alkalmazható vizsgázóknak, sportolóknak, vezetõknek csúcsteljesítmény növelésére.

Nem csak hiszem, hanem tudom, hogy az emberi test csodákra képes, ha megkapja a számára megfelelõ figyelmet és támogatást.

 

 

 

2) Feng shui tanácsadó:

Az elmúlt években egyre közismertebbé vált a Feng Shui fogalma, a keleti térrendezés több évezredes tudománya.

Az elmúlt években saját életem során való megtapasztalásokon, valamint mások életébe bepillantva, a feng shui módszereit, mûvészetét alkalmazva lehetõségem volt tapasztalatot szerezni. Ezen tapasztalatokon keresztül szeretnék most tanácsot adni Önöknek. Bármilyen Feng Shui-val, vagy az élet egyéb területeivel kapcsolatos témában várom kérdéseiket. Legyen az akár emberi harmóniával, párkapcsolattal, vagy egyéb, az életükben minden nap elõforduló dolog. Írjanak, kérdezzenek, szeretettel várom megkeresésüket.

Bízom abban, hogy tanácsaim segítségével, jobbá és harmonikusabbá tehetjük otthonát, munkahelyét, mindennapi életét.

Röviden a tanácsadásról:
Azoknak ajánlott feng shui tanácsadót igénybe venni, akik szeretnének kiegyensúlyozottabban élni, boldogabb életet kívánnak teremteni önmaguk és családjuk számára, illetve szeretnék, hogy munkájuk gyümölcsözõbb legyen, vagy épp jobb munkalehetõségeket szeretnének bevonzani életükbe. Munkahely esetén kollégáik számára megfelelõ környezetet, légkört szeretnének teremteni, hogy még hatékonyabban, eredményesebben tudjanak dolgozni.

A feng shui tanácsadás személyre szóló, és ezáltal hatékony eljárás. A tanácsadás során figyelembe veszem az ott élõk, - munkahely esetén az ott dolgozók – egyéni helyzetét, céljait és ezeket összehasonlítom, és egyeztetem, valamint átmenetet vonok fizikai környezetükkel. Meghatározom hol érdemes elhelyezni fekhelyüket, mellyel az emberi harmóniát erõsítik, továbbá mely terület legalkalmasabb tanulásra, vagy munkára. Üzlet esetén lehet a cél a forgalom növelése, vagy akár a hatékony munkavégzés. A repülõ csillag módszer segítségével a ház/ lakás építési idejébõl, valamint tájolásából meghatározom azokat az energiákat, melyek megmutatják, hogy idõben és térben épp milyen hatások érik Önöket.
A tanácsadás igen összetett. Személyes születési száma alapján meghatározzuk, milyen a személyisége. Rövid elõrejelzést adok, hogy életének épp milyen szakaszában van, mire számíthat. A lakás, melyben élünk mindig támogat bennünket. A feng shui segítségével a jó idõket jobbá tehetjük és a rossz idõket pedig orvosolni tudjuk.

„Szépnek születni nem olyan fontos, mint szerencsés csillagzat alatt születni. Szerencsés csillagzat alatt születni nem olyan fontos, mint jószívûnek lenni. Jószívûnek lenni nem olyan fontos, mint jó csi-vel rendelkezni.” (õsi kínai mondás)

A szerkesztő ajánlja