SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hogyan tudunk hatni pozitívan életünkre a Feng Shui tudományának alkalmazásával?

Enczmann Éva [cikkei] - 2023-04-14
Sokan azt gondolják, hogy a Feng Shui tudománya csupán abból áll, hogy átrendezem a lakásomat. Elhelyezek néhány szimbólumot, ide tolom a széket, oda tolom az ágyat, vagy asztalt. Valójában maga a feng shui nem csak térrendezési tudomány, hanem annál sokkal komolyabb és mélyebb információk rejlenek a minket körülvevő térben.
Hogyan tudunk hatni pozitívan életünkre a Feng Shui tudományának alkalmazásával?

A Feng Shui alapvető célja a környezetünk energiaminőségének magasabb rezgés szintre emelése.

Ezáltal képesek vagyunk befolyásolni az életünkben bekövetkező eseményeket és azoknak pozitív alakulását és hatását.

A lakás támogat bennünket életfeladatunkban.

A feng shui térrendezés egy összetett rendszer, mely a természeti törvények következetes megfigyelése és felépítése alapján áll össze. Az a harmónia mely a természetben van jelen, megjelenik mindennapi életünkben is. Abban az esetben, hogy ha az egységben zavar keletkezik, mindennapi életünk is felborul. Különböző problémákat okozhat. Ilyen problémák lehetnek az anyagi jellegű problémák, bőség érzet hiánya, emberi kapcsolatokban felmerülő problémák, élethelyzetekbe való beleragadás, életút fel nem ismerése, örökös küzdelem az élettel.

A lakásnak, háznak úgy, mint egy embernek, megvan a saját születési horoszkópja, saját energetikai térképe. Ezt az energia térképet az építési idő figyelembevételével és a pontos tájolási fok meghatározásából, és ezeknek összevetéséből számítjuk ki. Ezt hívjuk repülő csillag módszernek. Időben és térben megkapjuk azokat az energiákat szimbolizáló számokat melyekhez minőségek vannak hozzá rendelve és az egyes életterületeken, tökéletesen visszatükrözik azokat a hatásokat, melyek nap mint nap érnek bennünket. Ez legyen akár férfi-nő kapcsolat, egészség, pénz, hírnév, karrier, stb. Azok a hatások melyek minden nap érnek bennünket.  Természetesen az energetikán túl figyelembe vesszük az alap életterületek elhelyezkedését, és azoknak a ránk kifejtett hatását is. Nem utolsó sorban a lakás berendezését is megvizsgáljuk és optimalizáljuk.

Feng Shui iránytű
Feng Shui iránytű, kép: depositphotos

A feng shui mint tudjuk az öt elem tanára épül. A tűz, föld, fém, víz és fa elemeket használjuk az egyes energiák erősítésére, vagy éppen gyengítésére, attól függően, hogy az az energia negatív, vagy pozitív töltetű.

Nagyon egyszerűen képesek vagyunk hatni környezetünk energetikájára, ezáltal sorsunkat befolyásolni az egyes színekkel, formákkal, eszközökkel, szimbólumokkal.

A megfelelően kialakított és megerősített tér, nagyon rövid idő alatt kifejti jótékony hatását és már rövid időn belül megtapasztalhatjuk életünkben a változásokat.  

Az idei évben február 4-én indult a feng shui energetikai újév. Azóta érezhetjük, hogy más hatások érnek bennünket, mint akár a tavalyi évben. Vannak energiák melyek felerősödhettek. Ezek nem mindig a legjobbak. A tér rezgése erősen hat ránk. Érdemes megvizsgálni és megtámogatni környezetünket, hogy egy teljesebb, minőségibb életet élhessünk.

Nyitókép: depositphotos

Enczmann Éva


Enczmann Éva
Neurofeedback Tréner, Feng Shui szakértő

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/393-76-24
E-mail: info@neurofeedback-agytrening.hu
info@fengshui-harmonia.hu
Honlap: https://www.neurofeedback-agytrening.hu/
http://www.fengshui-harmonia.hu
https://transpersonal.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja