SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Egy négygyerekes anya megmutatta, hogy néz ki az otthonuk egy influenza után

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-22
Hatalmas rendetlenség uralkodott a konyhában és az étkezőben - ezt mutatta be az anya egy videóban, aki szerint egyáltalán nem szégyen, ha néha így néz ki a lakás. Főleg egy betegség után. És főleg négy gyerek mellett.
Egy négygyerekes anya megmutatta, hogy néz ki az otthonuk egy influenza után

"Ez rossz, tudom" - szerinte előfordul az ilyesmi

Egy georgiai anya azzal lett népszerű a TikTok-on, hogy bátran bemutatja a valóságot az otthonukban, azaz hogy mekkora káosz és rendetlenség uralkodik náluk négy gyerek mellett – történetéről a Good Morning America írt. 

Brianna James videóján egy rendetlen étkezőt láthatunk rengeteg kajamaradékkal, szennyessel és más egyébbel.
 

@themessymama4

my accountability check to see if I can clean my dining room and kitchen 🤦🏼‍♀️😂 it's bad I know

♬ Oh No - Kreepa

 

A nő célja az, hogy megmutassa, ilyen is van néha. Például amikor az egész család lebetegszik, és napokig nem tud takarítani. Úgy véli, ezzel nincs gond. 

Azt üzeni a többi anyának, hogy ha hasonlóképp néz ki az otthonuk, akkor ne essenek kétségbe, mert nincsenek egyedül, ez másokkal is előfordul - és nincs ezzel semmi baj. 


"Ha állandóan takarítanék, nem lenne időm a gyerekeimre"

Mint mondja, ő nem az az anya, aki a kirakatnak él.

"Próbálom megmutatni, hogy rendben van, ha otthagyunk néhány dolgot, miközben magunkra koncentrálunk."

Hozzátette: 

"Én nem takaríthatok a nap 24 órájában minden nap. Így ugyanis nem lenne időm a gyerekeimre. Lehet, hogy kint hagyhatom az ételt egy napig, vagy nem viszem ki a szemetet este, de így dominózhatok a gyerekeimmel, vagy játszhatunk mást, például bújócskázhatunk. Igyekszem megtalálni az egyensúlyt" - mondta az édesanya. 

Azt mondja, ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem takarít. 

Indexkép: Steve Buissinne képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Káros is lehet: ne kényszerítsd a gyermeked bocsánatkérésre, ezt tedd helyette!

Káros is lehet: ne kényszerítsd a gyermeked bocsánatkérésre, ezt tedd helyette!

Egy apa úgy döntött, nem kényszeríti bocsánatkérésre fiát, aki megbántotta az osztálytársát. Helyette egy fontos leckét tanított neki. Egy tanulmány szerint ha bocsánatkérésre kényszerítjük a gyerekünket, az visszafele is elsülhet.
Hazaküldte a háziorvos és az ügyelet is - tüdőgyulladásban halt meg a 13 éves Niki

Hazaküldte a háziorvos és az ügyelet is - tüdőgyulladásban halt meg a 13 éves Niki

A háziorvos azt mondta a gyerek panaszaira, hogy influenzaszerű vírus. Majd miután nem javult a gyerek állapota, keresztet vetett és azt mondta, ő nem Jézus, hogy egy nap alatt meggyógyítsa a lányt. Az ügyeletről is hazaküldték őket, két órával később pedig a sürgősségire siettek vele, de hiába szállították át a nyíregyházi kórházba, már nem lehetett megmenteni az életét.
"Már tegnaptól nem tudok műtéti időpontot adni" - egy kiváló gyermeksebész búcsúzik kis pácienseitől

"Már tegnaptól nem tudok műtéti időpontot adni" - egy kiváló gyermeksebész búcsúzik kis pácienseitől

Dr. Kürti László, a kiváló és rendkívül népszerű szolnoki gyermeksebész december elején tette közzé a felhívását arról, hogy pár hónap múlva nyugdíjba megy, és a hátralévő aktív idejében már nem tud új műtétekre időpontot adni. A mostanáig előjegyzett műtétjei kitöltik a megmaradt műtéti napjait, így a rendelésére érkező és műtétre szoruló gyerekeket csak tovább irányítani tudja.
A léleklátás művészete

A léleklátás művészete

A modern világban, ahol a tudományos magyarázatok uralkodnak, és az érzelmeink háttérbe szorulnak, egyre nő az igényünk a mélyebb, személyes megértésre. Az emberi lélek bonyolult labirintusa kifürkészhetetlen, és néha szükségünk van valakire, aki képes "belénk látni", segít eligazodni érzelmeink és gondolataink összekuszálódott gubancain. Ez a segítség érkezhet egy bölcs baráttól, pszichológustól, vagy akár egy különleges képességekkel rendelkező léleklátótól.
Reflux - kezelés nélkül komoly bajt okozhat

Reflux - kezelés nélkül komoly bajt okozhat

A reflux bár igen gyakori és jellegzetes tünetekkel járó betegség, azonban az esetek egy részében nehezen diagnosztizálható. Ennek oka, hogy esetenként egyáltalán nem tipikus tünetekkel jelentkezik. Ha ismerjük ezeket a nem típusos tüneteket, akkor felmerül bennünk a reflux gyanúja és tudjuk, hogy orvoshoz - leginkább gasztroenterológushoz - kell fordulnunk. A betegséget ugyanis mihamarabb kezelni kell, mert az elhanyagolt reflux nemcsak megnehezíti a mindennapokat, de komoly szövődményeket is okozhat.
A szerkesztő ajánlja