SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Fejre ejtette a kisbabáját egy anya Ófehértón

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-08-23
A gyermek életveszélyes állapotba került, betört a koponyája: hat hét alatt épült fel teljesen. Az anya a kórházban sem mondta el, mi történt pontosan. A nő ellen az ügyészség vádat emelt.
Fejre ejtette a kisbabáját egy anya Ófehértón

A kórházban sem mondta meg, hogy mi történt - csak annyit, hogy a baba beütötte a fejét

Dominik most 9 hónapos, pár hónapja azonban kishíján életét vesztette. Anyja ugyanis etetés közben elejtette őt, a kisfiúnak pedig eltört a koponyája. 

A Tényeknek nyilatkozott a 22 éves anya, azt mondta, nagyon megijedt. 

"Kicsúszott a kezemből, felvettem, betettem a gyerekágyba. Szóltam anyósomnak, hogy hívja ki a mentőt. Kihívta a mentőt, utána bevittük. De én a kórházban nem mondtam meg, hogy mi történt, csak annyit, hogy megütötte a fejét" - mesélte. 

Az anya elmondása szerint szerény körülmények között élnek. Vádat emeltek ellene, de nem érti, hogy miért. 

A csecsemő koponyáján egyébként több törés is keletkezett, életveszélyes állapotban volt, de végül sikerült teljesen felépülnie.

Az ügyészség gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétségével vádolja az édesanyát, akire felfüggesztett fogházbüntetést kért.
 


 

Indexkép: tenyek.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja