SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Új év, új fogadalmak - Feng shui módra

Fáczányi Dóri [cikkei] - 2011-12-27
Kezdődik hamarosan egy új év, (nem is akármilyen év kezdődik!) ilyenkor új fogadalmakat teszünk, tele vagyunk tervekkel és álmokkal... Az év első napjaiban még érezzük a lendületet, be is tartjuk ezeket a fogadalmakat, aztán, ahogy múlik az idő, egyre inkább térünk vissza megszokott kis dolgainkhoz, szokásainkhoz!
Új év, új fogadalmak - Feng shui módra

feng_shuiHogy ez a lendület ne apadjon el, én az év utolsó napján mindig írok egy listát, mi az ,  amit az új évben már nem akarok cipelni magammal, amiről már azt érzem: - ezt a leckét már megtanultam, és a hozzá kötődő negatív energiákat szeretném letisztítani magamról! Ezt a listát elszoktam égetni, hogy a tűz tisztító ereje járja át. Mintegy szertartásként!

Majd január első napján, szintén mintegy szertartásként, megírom az újévi listámat, célkitűzéseimet. Energiát adva az új lehetőségek beáramlásának. (Mivel tudjuk,a gondolatoknak teremtő ereje van.) Ezt a listát piros szalaggal átkötöm,és a lakás "segítők" területére teszem, a kívánság elefántomhoz kötözve...  - Bágua területekről bővebben lásd a weboldalamon- . A listát időről időre lehet ellenőrizni, és ami megvalósult ,pipálni, illetve megtoldani újabb és újabb célokkal, kívánságokkal! Jó móka, mikor év végén elolvasod a listát, és jóleső érzés, ha látod, mi teljesült a listádból... Ha túl sok dolog maradt beteljesületlenül, akkor gondolkozz el azon, vajon mindent jól csináltál? Egy azonban fontos, nem csak a listát kell megírni, és várni a csodát, a boldogságunkért nekünk magunknak kell tennünk! Alighanem csalódottak leszünk, ha ölbe tett kézzel várjuk sorsunk jobbá fordulását.

Minden nagyon felgyorsult, a változások korát éljük, és sokan jól tartják a tempót a rezgésváltásban, azonban ez még fokozódni fog a közeljövőben!! 2012 sok változást fog hozni mindannyiunk életében, tehát a megszokott, boldogtalanságot okozó régi negatív sémákat, ha tetszik, ha nem, el kell engednünk.


Meg kell tanulnunk végleg kimondani azt, amit idáig nem tettünk, kiállni igazunkért és határozottan küzdeni elveinkért, a célokért, amit kitűztünk magunk elé!

A kapcsolatainkban is lesznek változások:

Az olyan emberi kapcsolatok fognak majd megerősödni, megmaradni, melyek őszinték, és nem a játszmákra épülnek... Szeretettel kell egymás felé fordulnunk, elfogadva a másikat, olyannak, amilyen! Ezt viszont nem lehet másképp megvalósítani, csak ha éljük a feltétel nélküli szeretetet... és elsősorban szeretjük, és ismerjük magunkat.  

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Május utolsó vasárnapján vidám gyerekzsivajjal és kacagással telik meg az ország: ez a nap a gyerekekről szól. Érdemes ellátogatni valamelyik családi rendezvényre - mutatjuk gyereknapi programajánlónkat, melyben ingyenes eseményeket gyűjtöttünk össze. Gyűjteményünk a teljesség igénye nélkül készült, hisz országszerte megszámlálhatatlan helyen tartanak gyereknapi rendezvényt: ha nem találsz hozzád közel esőt a listán, nézz szét a hozzád közel eső városok, települések programajánlói között is!
A szerkesztő ajánlja