SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Új év, új fogadalmak - Feng shui módra

Fáczányi Dóri [cikkei] - 2011-12-27
Kezdődik hamarosan egy új év, (nem is akármilyen év kezdődik!) ilyenkor új fogadalmakat teszünk, tele vagyunk tervekkel és álmokkal... Az év első napjaiban még érezzük a lendületet, be is tartjuk ezeket a fogadalmakat, aztán, ahogy múlik az idő, egyre inkább térünk vissza megszokott kis dolgainkhoz, szokásainkhoz!
Új év, új fogadalmak - Feng shui módra

feng_shuiHogy ez a lendület ne apadjon el, én az év utolsó napján mindig írok egy listát, mi az ,  amit az új évben már nem akarok cipelni magammal, amiről már azt érzem: - ezt a leckét már megtanultam, és a hozzá kötődő negatív energiákat szeretném letisztítani magamról! Ezt a listát elszoktam égetni, hogy a tűz tisztító ereje járja át. Mintegy szertartásként!

Majd január első napján, szintén mintegy szertartásként, megírom az újévi listámat, célkitűzéseimet. Energiát adva az új lehetőségek beáramlásának. (Mivel tudjuk,a gondolatoknak teremtő ereje van.) Ezt a listát piros szalaggal átkötöm,és a lakás "segítők" területére teszem, a kívánság elefántomhoz kötözve...  - Bágua területekről bővebben lásd a weboldalamon- . A listát időről időre lehet ellenőrizni, és ami megvalósult ,pipálni, illetve megtoldani újabb és újabb célokkal, kívánságokkal! Jó móka, mikor év végén elolvasod a listát, és jóleső érzés, ha látod, mi teljesült a listádból... Ha túl sok dolog maradt beteljesületlenül, akkor gondolkozz el azon, vajon mindent jól csináltál? Egy azonban fontos, nem csak a listát kell megírni, és várni a csodát, a boldogságunkért nekünk magunknak kell tennünk! Alighanem csalódottak leszünk, ha ölbe tett kézzel várjuk sorsunk jobbá fordulását.

Minden nagyon felgyorsult, a változások korát éljük, és sokan jól tartják a tempót a rezgésváltásban, azonban ez még fokozódni fog a közeljövőben!! 2012 sok változást fog hozni mindannyiunk életében, tehát a megszokott, boldogtalanságot okozó régi negatív sémákat, ha tetszik, ha nem, el kell engednünk.


Meg kell tanulnunk végleg kimondani azt, amit idáig nem tettünk, kiállni igazunkért és határozottan küzdeni elveinkért, a célokért, amit kitűztünk magunk elé!

A kapcsolatainkban is lesznek változások:

Az olyan emberi kapcsolatok fognak majd megerősödni, megmaradni, melyek őszinték, és nem a játszmákra épülnek... Szeretettel kell egymás felé fordulnunk, elfogadva a másikat, olyannak, amilyen! Ezt viszont nem lehet másképp megvalósítani, csak ha éljük a feltétel nélküli szeretetet... és elsősorban szeretjük, és ismerjük magunkat.  

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja