A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mit árul el rólunk a születési horoszkópunk?

Deák Katalin [cikkei] - 2020-07-30
A jövőnket mi formáljuk, és mindenért, ami velünk történik, mi magunk vagyunk a felelősek. Ha elégedetlenek vagyunk azzal, ahol éppen most tartunk, akkor érdemes tenni saját magunk jobb megismeréséért, mert a fejlődés feltétele a minél mélyebb önismeret. Az önismereti úton való elinduláshoz remek alapot ad a születési horoszkóp, amelyből megtudhatjuk, merre tartsunk.
Mit árul el rólunk a születési horoszkópunk?

Mit árul el rólunk a születési horoszkópunk?

Sokan élnek abban a tévedésben, hogy jól ismerik saját magukat, pedig csupán a hibákat látják, amelyeket már a múltban átéltek.

A születési horoszkóp képletünk elkészítésével egy útmutatót kapunk önmagunkról, amely a tudatalatti működéseinkre is rávilágít. Az asztrológus segít lefordítani hétköznapi, bárki által megérthető nyelvre a horoszkóp képletünket, így mi is megtudhatjuk, mit mutatnak a csillagok. Ehhez csupán a lehető legpontosabb születési adataidra van szüksége. Nem szükséges hozzá személyes találkozás. Dokumentumokkal vagy hangfájlokkal hozzáférhető az eredmény.

 

Mikor érdemes horoszkóp elemzést készíttetni?

 • Amikor kész vagyunk változtatni az életünkön, és támpontokat keresünk hozzá.
 • Amikor már unalmas, hogy ugyanott hibázunk újra és újra.
 • Sorozatosan nem működő párkapcsolatokba bonyolódunk.
 • Többet akarunk tudni arról, mi az életfeladatunk.
 • Szeretnénk, ha javulna kapcsolatunk a családtagjainkkal.

 

Amit megmutat a születési horoszkópunk:

 • Információkat tudunk meg a legfontosabb életterületeinkről.
 • A 12 horoszkóp házunk pozicióit.
 • A szüleink kapcsolatának és a saját párkapcsolatunknak a minőségét.
 • Karrierlehetőségeinket.
 • Betegségre való hajlamainkat és számos más fontos dolgot a jelen életünkkel kapcsolatosan.

A személyre szabott horoszkópelemzés tartalmazza az egész életünk lenyomatát. Térkép önmagunkhoz. Miért születtünk, és milyen képeségekkel, amelyeket a javunkra fordíthatunk. Számos dolog van, amit a szüleink vagy a tanítóink nem mutattak meg nekünk, ezeket megtalálhatjuk mi magunk akár a horoszkópunk segítségével. Az életünk minden területének kérdéseire választ kaphatunk a születési időpontunk pontos ismeretével.

A személyre szabott születési horoszkóppal nagyot léphetünk előre az önismereti fejlődésünkben.

 

Tökéletesen működik online is

Aki nem hisz az online megoldásokban vagy azt hiszi, hogy a csillagok állása nem függ össze az életünkkel, az jobb, ha nem választja ezt a megoldást. Aki fél az igazságtól, vagy a spiritualitást és az asztrológia tudományát szkeptikusan csak holmi hókuszpókusznak gondolja, nos, neki sem való. Azoknak akik azt szeretik, ha megmondják, nekik mit tegyenek, és nem szeretnek egyedül dönteni, szükségtelen a születési horoszkóp. Úgysem hasznosítanák az életükben a kapott információkat.

Ettől függetlenül minden embernek megvan rá a lehetősége, hogy az asztrológiai elemzés a birtokába kerüljön és az alapján a legjobbat tudja kihozni az életéből. Több formában is hozzáférhető

 • Születési személyiségelmező horoszkóp
 • Éves szolár horoszkóp (konkrét évre szóló)
 • Szinasztria vagy összeillés horoszkóp (két horoszkóp összevetése, amit általában párkapcsolat esetében kérnek a megrendelők, de szülő gyermek, munkatársak vagy bármilyen más kapcsolat esetén lehetséges az elkészítése.

 

Az online születési horoszkóp előnyei

 • Megspórolhatjuk az utazást
 • A hanganyag bármikor újrahallgatható
 • Tartalmazza a születés előtti állapotot egészen az időskorig

 

A zodiákus 12 jegyén keresztül alakul mindannyiunk élete

Az első 9 hónap a Halak jegyében zajlik, meleg, sötét, vizes, zárt helyen, szimbiózisban az édesanyánkkal, önálló döntések nélkül.

A megszületésünk már Kos energia és így marad két éves korunkig. A szüleink sok figyelemmel és szertettel vesznek körül minket.

A Bika energiája segít azonosulni a fizikai testünkkel és kapcsolódni az identitásunkkal. Három-négyéves korunkra folyamatosan erősebbé válunk a fizikai anyag minden szintjén.

Az Ikrek jellegű energiában fejlődik a gondolkodásunk és kommunikációnk. Ez egy intenzív, ficánkoló energia. Egyszerre több mindenbe belekezdünk, és semmibe nem mélyedünk bele teljesen.

Az iskolai éveink a Rák csillagjegyhez kapcsolódnak, kötöttségekkel, érzelmekkel, barátságokkal.

A kamaszkorban felbukkan saját asztrológiai energiánk, az életfeladataink. A tinédzserekre jellemző a lázadás, a szélsőséges érzelmi megnyilvánulások, némi zűrzavar. Ilyenkor úgy érezhetjük mi már minden tudást birtoklunk, ennek akár hangot is adunk a lázadásainkkal, de a valódi tudás és bölcsesség még nincs ott mögötte. Az eléréséhez tanulásra és több időre van szükség. Itt az Oroszlán csillagjegy hatása érvényesül és a szakasz 18 éves korunkig tart.

 

Az önállóvá válás szakasza a Szűz energiájában

A világba való kilépésünk a Szűz energiájában 18-tól 30 éves korunkig az önállóvá válás szakasza. Kilépés a mamahotelből a nagy betűs életbe, a kényelem megszűnik és magunkról kell gondoskodnunk. Itt már megjelenik az alázat és a szorgalom.

Amikor megérünk rá megjelenik a Mérleg energia, lesznek szép ruháink, szórakozunk, sok baráttal dicsekedhetünk. Élvezzük az élet örömeit.

A Skorpió energia beengedésével megjelenhet az életünkben a házasság és gyermekvállalás. A régi én újjászületik. Itt már megjelenik az önmagunkról való lemondás témája, nemesség, hit, bőség, emelkedettség a Nyilas energiájában egy nemesebb cél érdekében.

 

A Hála érzésének megjelenése fontos állomás

A Bak szakaszban felismerjük, hogy milyen sok embernek lehetünk hálásak és arra is képessé válunk, hogy a saját magunk iránti hálát is kifejezzük. Szívesen adunk és segítünk másoknak. Amikor ezt már képesek vagyunk kiterjeszteni a családunkon és a környezetünkön kívül mások számára is egy magasztosabb cél érdekében akkor érkezünk el a Vízöntő csillagjegy energiájához, majd kezdődik a körforgás elölről.

Az emberek nagy többsége sajnos nem így él, válások, hazugságok, irigykedés hatja át az életüket. Elakadt energiák, beragadások kényszerítik őket az egy helyben topogásra, ami persze mindannyiunkkal előfordulhat. Ami gond, ha beletörődünk, és nem keresünk lehetőséget a tovább lépésre.

Az asztrológiai elemzés hozzásegít, hogy megértsük miért működünk így vagy úgy. Ráláthatunk az elakadásainkra és túllendülhetünk rajtuk. Már a tény, hogy felismerjük, elismerjük, és szembe nézünk vele gyógyító hatással bír.

Kép: MiraCosic / pixabay


 

Deák Katalin


Deák Katalin
Egyéni & Csoportos Lélek-Sors-Segítő Tanácsadó & Oktató

Lélek-Mátrix - Lélek, Tudatosság, Energia, Test, Access Consciousness® & Mátrix Energetika Online - numerologós, asztrológus, kineziológus, Piramis Tarot Mester, Inga, Fengshui, Belső utazás specialista


Elérhetőségeim:
Email: dkatalin33@gmail.com
Honlap: dk-magie.com/
Facebook: Lélek-Mátrix
Facebook-csoport: Változz Velem!-Minden egy választással kezdődik!


A Tudat alatt elakadt energiák kibontása az Access Consciousness® és Mátrix Energia segítségével akár online is.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja