SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Piramisban éltünk" - Több előző életére is emlékszik a 3 éves Dominik

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-20
Naponta többször, nagy részletességgel mesél Dominik az édesanyjának az előző életeiről. Ijesztő és egyben érdekes beszámolók ezek. Az édesanya azt szeretné, ha kiderülne az igazság.
"Piramisban éltünk" - Több előző életére is emlékszik a 3 éves Dominik

/Kiemelt képünk illusztráció/

A családot nagyon felzaklatta Dominik története az előző életeiről

3 éves, Komárom-Esztergom vármegyében lakik, de azt mondja, hogy nem lakott mindig ott. Dominik édesanyja a Metropolnak mesélt arról, hogy kisfia már egy ideje arról beszél, hogy nem ő az igazi anyukája, és nem ez az igazi otthona. 

A családot nagyon felzaklatták az ijesztő történetek, szeretnének az ügy végére járni. 

"Az egyik reggel felébredt és azt mondta, hogy álmodott az igazi anyukájával és apukájával. Elmondta, hogy mennyire jó volt velük. Azóta követeli, hogy vigyem el őt hozzájuk. Másodszorra pedig azt mondta, hogy ő nem szeret engem, mert a másik anyukáját szereti, mert ő sosem vitte oviba..."


"Rákerestem a zöld piramisokra és kiderült, hogy tényleg létezik ilyen Hollandiában"

Dominik azt mondta, hogy a zöld piramisokban lakott, egy régi házban, kunyhóban. 

„Én rákerestem a zöld piramisokra, és kiderült, hogy tényleg létezik ilyen Hollandiában. Még én sem tudtam róla, fogalmam sincs, hogy a fiam honnan tud ezekről…” – mondta az édesanya.

A kisfiú azt is mondta, hogy az igazi anyukája is ott lakott vele. 

Dominik édesanyja konkrét dolgot nem tudott kiszedni kisfiából, például hogy pontosan hol laktak. Ráadásul az életkoráról is furcsán szokott beszélni. 

"10 voltam. Most 9 vagyok" - mondta a kisfiú, aki korábban azt is mondta már, hogy 3 évesen halt meg, máskor meg azt, hogy öreg bácsiként. Az anya szerint ilyenkor a korábbi életeiről beszél. 
  

Olvasd el ezt is: Amikor a gyermek emlékszik az előző életeire...

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Nemet mondani nem könnyű, főleg nem a gyerekünknek, mégis elengedhetetlen része a szülői szerepnek ez is: hiszen felelősségre, önkontrollra és érzelmi szabályozásra tanítja a kicsit. A következetes és szeretetteljes nevelés hatására a gyerekek biztonságban érzik magukat, és magabiztos, felelős felnőttekké válhatnak. De hogyan mondjunk nekik nemet?
Egy betegség, amelyet félreértések és előítéletek kísérnek - május 24. a Szkizofrénia Világnapja

Egy betegség, amelyet félreértések és előítéletek kísérnek - május 24. a Szkizofrénia Világnapja

A Szkizofrénia Világnapjának célja, hogy felhívja a figyelmet e komoly mentális betegséggel küzdők gondjaira, csökkentse a velük szembeni megbélyegzést, és elősegítse irányukba a társadalom megértését és támogatását.
Számoljunk le a szívelégtelenséget övező leggyakoribb tévhitekkel!

Számoljunk le a szívelégtelenséget övező leggyakoribb tévhitekkel!

A szívelégtelenség több mint 64 millió embert érint világszerte1, és ahhoz képest, mennyire gyakori betegség, rengeteg hiedelem és félelem övezi. Hamis feltételezésekre hagyatkozni azonban rendkívül veszélyes lehet, amelyek mind a betegség megelőzését, mind pedig a páciensek gyógyulását, illetve partnerként történő együttműködését hátráltathatják. Az alábbiakban összegyűjtött néhány fontos tévhit megcáfolásával mindezt elkerülhetjük.
Egyre nyitottabbak vagyunk a digitális egészségügyi megoldásokra egy új kutatás szerint

Egyre nyitottabbak vagyunk a digitális egészségügyi megoldásokra egy új kutatás szerint

Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót. 2021-ben a koronavírus-járvány alatt a lakosság egyharmada vett igénybe okoseszközöket, egészséggel kapcsolatos szenzorokat, applikációkat, jelenleg ez a szám 50 százalék, derül ki a Semmelweis Egyetem Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből. A mesterséges intelligencia (AI) alapú egészségügyi megoldások is egyre ismertebbek.
A szerkesztő ajánlja