A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Te is szoktad úgy érezni, hogy a fejedre nő a háztartás? A rend csak pár kattintásra van!

Családinet - 2016-04-04
 [X]

A házimunka az a feladat, ami csak akkor látszik, ha nem csinálják. Hiába vagy egész nap otthon a kicsivel, beleszakadsz abba, hogy egyszerre szeretnél jó anya, jó háziasszony, és estére kívánatos, dögös nő és társ lenni, és semmi idő nem jut saját magadra. Ismerős az érzés? A jó hír, hogy van megoldás, Helpy-nek hívják!
Te is szoktad úgy érezni, hogy a fejedre nő a háztartás? A rend csak pár kattintásra van!

Ház körüli teendőkből sosincs hiány: mindig van legalább egy mosásra váró ablak, egy koszos edény vagy egy poros szőnyeg, amivel lehetne foglalkozni, kismamaként viszont a szokottnál is kevesebb idő (és persze energia) jut ezekre. Szerencsére Mi tudjuk a megoldást, ami leveszi ezt a terhet a válladról: elvisszük háztartásodba a Helpy szolgáltatásait!

Az egyik barátnőnk megpróbált nekilátni a nagytakarításnak gyerekek mellett. A kicsikre a nagyi vigyázott közben, csak míg a nagyobbat kivitte a mosdóba, egy pillanatra nem figyelt a másfél évesre. Mit gondolsz, ki indult el a két méteres létrán felfelé anyuka után mosolyogva?! Anyu se elindulni nem mert lefelé, se a gyerekre rákiáltani, nehogy meginogjon…

Tedd a szívedre a kezed: ugye, Neked is megfordult már a fejedben, hogy jó lenne egy bejárónő, aki segít kitakarítani? Még ha nem is mindent venne le a válladról, de legalább az ablakpucolást, legalább a rengeteg vasalást, vagy legalább nagytakarításkor a csillárokat és a karnisokat nem neked kéne létráról tisztává varázsolni, miközben lent felébredt a kicsi?!

A bejárónő felfogadása ellen a következő érvek hangzanak el leggyakrabban:

  • drága, nem engedhetjük meg magunknak.
  • nem bízom az idegenekben, ki tudja ki jelentkezne a hirdetésemre.
  • mi van, ha nem szépen takarít és utána ugyanúgy meg kell csinálnom, pedig még fizettem is érte?

A jó hír, hogy egy új szolgáltatás most mindhárom problémára kínál megoldást!

A takarítók közvetítésével foglalkozó Helpy kis startup vállalatként kezdte meg működését Budapesten, a pozitív visszajelzések, az elégedett ügyfelek és a korai befektetések hatására azonban mostanra már három városban (Budapest mellett Szegeden és Győrben) is jelen van egyedülálló szolgáltatásával, és az igazi terjeszkedés még csak most kezdődik. A siker kulcsa valószínűleg nem más, mint az egyszerűség: a Helpy oldalát felkeresve másodpercek alatt kiválaszthatod, pontosan milyen takarítási szolgáltatást szeretnél igénybevenni, majd egy dátum és egy elérhetőség megadása után nincs is más teendőd, mint várni az általuk küldött takarítónő érkezését. Ennél egyszerűbb nem is lehetne a takarítás!

A Helpy olyan cég, amelyiknél minden takarító egy szigorú háttérellenőrzésen megy keresztül. A lekövethető referenciákon túl, erkölcsi bizonyítványt és egészségügyi papírokat is bekérnek a takarítóktól, ezen felül minden leendő kollégát egy profi HR csapat interjúztat!

A Helpy csapata gondolt a kis- és nagy háztartásokra egyaránt, így a pénztárcabarát alap takarítási csomag mellé számtalan extra szolgáltatás is választható az igényeknek megfelelően. Ablakmosás, terasz takarítás, mosogatás, vasalás, szekrények kitakarítása; csak Rajtad múlik, pontosan milyen extrákat veszel igénybe, ráadásul időpont tekintetében is maximálisan a Te igényeidhez igazodnak. Takarítónőik gyakorlott mozdulatokkal, gyorsan és hatékonyan végzik munkájukat – ezt ügyfeleik válaszaiból tudjuk, hiszen minden egyes takarítás után közvetlenül tőlük kérnek visszajelzést e-mailben, ezáltal is garantálva kollégáik megbízhatóságát és pontosságát. Mivel fontos számukra a teljes körű bizalom, az elvállalt munka minőségére minden esetben garanciát is vállalnak.

Ha tehát úgy érzed, nem tudsz már megbirkózni a rengeteg házimunkával, vagy csak szimplán egy kis kikapcsolódásra vágysz a folyamatos robotolás helyett, tégy egy próbát személyesen is a Helpy szolgáltatásával: számtalan elégedett, visszatérő ügyfelük igazolhatja, milyen jól működik az online takarítónő-közvetítés.

Add le rendelésedet még ma, hiszen pár másodpercnél nem vesz többet igénybe az egész – ennyit csak megér egy nyugodt, pihentető hétvége, nem igaz?

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja