SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Menet közben, autója első ülésén adott életet egy nő a babájának (VIDEÓ)

Faragó Tamás [cikkei] - 2018-09-11
Többi gyermeke döbbenten nézte végig a szülést a hátsó ülésről.
Menet közben, autója első ülésén adott életet egy nő a babájának (VIDEÓ)

Amikor Alexis Swinneynél jelentkeztek a fájások, azonnal autóba ültek, hogy a kórházba siessenek. Bár a szülészet nem volt messze (a felvételen a férj meg is kérdezte a feleségét, hogy tud-e várni két percet), a baba úgy döntött, nem várja meg a célba érkezést: az autóban született meg.

Az apa rögzítette az eseményt: a videón látható, ahogy a nő a menetiránynak háttal, az ülésen térdelve sikoltozik a tolófájások miatt.

"Jön kifelé?", kérdezte a férj, Dominique, miközben Alexis amiatt aggódott, hogy nem lesz-e baja a babának, majd arra kérte a férjét, hogy segítsen. De mire Dominique bármit is tehetett volna, a kislány már ki is bújt és ahogy azt kell, fel is sírt.

"Úgy érzem, mintha álmodnék", mondta Alexis, mikor magához ölelte az újszülöttet.

Az immár ötgyermekes anya azt írta később az Instragram oldalán:

"Nem voltak orvosok vagy ápolónők, fények, vagy a dolguk után siető emberek, senki sem szakította meg a pillanatot, ami a családok számára a legkülönlegesebb pillanat, amikor egy élet a világra jön. Fájt, de az öröm és a béke, ami követte ezt azokban a percekben, amelyeket egyedül töltöttünk az kislányunkkal, sokkal nagyobb jutalom volt, mint bármi, amit kaphattam."
 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja