SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

3+1 tipp nyárra állatimádó gyerekek szüleinek - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2020-07-13
 [X]

Jaj, de cuki! Anya, vigyük haza! Nekem mikor lehet olyan, mint az osztálytársamnak?! Állatorvos leszek! Várj, odébb teszem még ezt a csigát is, nehogy rálépjenek. Cicát akarok! A madárpók nem is tud csípni, és olyan vagány! Majd én mindig kitakarítom az akváriumot, csak vegyük meg azt a vitorláshalat! Szegény jegesmaci, mi lesz vele, ha elolvad az Északi-sark? Öltözhetek szakállas agámának farsangkor?
3+1 tipp nyárra állatimádó gyerekek szüleinek - Nyereményjáték!

Ismerős valamelyik mondat? Esetleg mind? A legtöbb gyerek születetten imádja az állatokat, sokan közülük pedig képesek lennének egy komplett állatkertet hazacipelni, mert olyan édes.

De vajon mi rejtőzik az óriási cicaszemek, puha, simogatni való szőrös tappancsok és csivitelő hangok mögött valójában? Könyvválogatás állatrajongóknak.

Tökéletes állatvilág

Ha te is izgatottan vártad gyerekkorodban, hogy David Attenborough újabb állattal pacsizzon a képernyőn, miközben olyan érdekesen magyarázott, hogy bármikor megnéztél volna még egy természetfilmet vele a Kacsamesék helyett, akkor a Tökéletes állatvilág című friss és forró állatos enciklopédia nem csak állatimádó gyerkőcöd kedvence lesz. Ugyan nem a rajongásig imádott természettudós írta, de a szerző, a fiatal, és szintén rettentő lelkes zoológus, Jules Howard még simán nyomdokaiba léphet a nagy elődnek.

Tökéletes állatvilág

A Tökéletes állatvilágban nem száraz tényeken kell átrágnotok magatokat 192 oldalon keresztül, hanem egy igazán szórakoztató utazáson vehettek részt, amin 300 állatról tudhattok meg izgalmas érdekességeket bolhától elefántig.

A könyv különlegessége még, hogy a megszokottól eltérően nem fényképes, hanem rajzolt illusztrációkkal készült, amitől ez a könyv egy kihagyhatatlan darab lehet minden állatrajongó család könyvespolcán.

Bogarak és más apró szörnyecskék

Elég csak az idei nyár szúnyoginváziójára gondolni, hogy az állat kifejezéssel párhuzamosan a szörnyecske kifejezés is eszünkbe jusson. Ha nem vagy nagy bogárrajongó, gyerkőcöd viszont minden iránt érdeklődik, aminek négynél több lába van, akkor a Bogarak és más apró szörnyecskék óriási segítség lesz a közös bogarászásban. Kicsit nehéz meghatározni, pontosan mi is ez, mert fantasztikusan gyönyörű képi világa és átgondolt felépítése miatt sokkal több, mint egy matricás foglalkoztató, viszont terjedelmében még nem éri el a nagyalakú állatos albumok oldalszámát.

Bogarak és más apró szörnyecskék

Ami biztos, egy olyan bogarászós kiadvány, amiben nem csak a szemnek, a kéznek is mindent szabad. Merüljetek el a 100%-ig állat- és természetbarát bogárgyűjtésben, aminek a végén ki tudja, lehet te is megkedveled például a százlábúakat.

Segítség, állat!

Ez egy kakukktojás a válogatásban, mivel nem kimondottan ismeretterjesztő könyv, de, ha gyermeked imádja az állatokat, és a vicces szövegeket, akkor Nógrádi Gábor állatos könyve nagy kedvenc lesz.

Érezzétek percek alatt ti is Dr. Dolittle-nek magatokat, miközben a könyvet olvasva 30 állat nyelvén hallgathattok végig meghökkentő, elgondolkodtató, kacagtató, felháborító, vérpezsdítő, állati jó történeteket.

Seítség, állat!

Megszólal a kakukk, a szúnyog, a polip, a birka, és még sok-sok társuk, akik mind örülnek, hogy végre figyelmes, állatbarát társaságnak önthetik ki a szívüket.

Vigyázat, a kötet néhol kimondottan egyedi humorral átszőtt részeket tartalmaz, ami lázadó kiskamaszoknál általában plusz pontnak számít. A rövid, csattanós fejezetekből álló könyvet 9 év feletti állatrajongóknak közös és önálló olvasásra is ajánljuk.

Állatok a tanyán

A kistesókról sem felejtkeztünk ám el! Míg a nagyok mindent megtudnak a hosszúszárnyú bálnák, a sarki rókák, vagy éppen a foltos szalamandrák életéről, addig a babák is játszva tanulhatnak a kimondottan az ő kezeiknek készült, strapabíró Állatok a tanyán című könyvből. A benne szereplő állatbarátok 1-1 óriás puzzle darabkán kivehetőek, így összeállíthatjátok a baba leghosszabb állatos kirakósát. Meséljetek újabb és újabb történeteket, tanuljatok állatneveket, miközben a kis kezek a kirakókkal egyre ügyesebbek és ügyesebbek lesznek!

Állatok a tanyán

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Ki ne vágyna saját állatkertre, amiben minden állat jól érzi magát! Legyen otthon saját állatkerted! Válaszolj az alábbi 2 kérdésre helyesen július 23. éjfélig és nyerd meg Matricavilág sorozat Állatkertes részét a Móra Kiadó felajánlásában!

Matricavilág - Állatkert

Sorsolás: 2020. július 24.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja