SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nyereményjáték! Barry Lyga: Gyilkosokra vadászom

Családinet [cikkei] - 2018-09-11
 [X]

Gyönyörű nap volt.
Gyönyörű mező.
Leszámítva a holttestet.
Nyereményjáték! Barry Lyga: Gyilkosokra vadászom

"A fia számára egy isten volt. A háború istene, a szeretet istene, a kettő egybefonódása egy beteges hibridben. Billy Dent remekül válogatta a nyers erőt és a gyöngéd szeretetet, majd a kettőt annyira elvegyítette, hogy Jazz azt hitte, ha az apja vérfoltokat töröltet fel vele, az a szeretet kimutatásának természetes módja." 

Barry Lyga különlegesen érdekes nézőpontból indítja trilógiájának első kötetét. A Den Wells által írt Nem vagyok sorozatgyilkos vagy éppen a Dexter című sorozat rajongói bizonyára két kézzel fognak kapni a fiatal Jazz története után, mely azt vizsgálja, milyen lehet úgy felnőni, hogy az ember édesapja a világ egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa.
 

Jazz a világ leghírhedtebb sorozatgyilkosának gyermekeként nőtt fel, és a Jó Öreg Apu mindent megtett annak érdekében, hogy fiacskája elsajátítsa a szakma minden csínját-bínját.

A vérgőzös gyermekévek elmúltával a tizenhét éves Jazz képes arra, amire még a legtapasztaltabb nyomozók sem: szinte zavarba ejtő természetességgel tud egy gyilkos fejével gondolkodni.

Egy nap brutális kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság híre kavarja fel az álmos kisváros, Lobo's Nod lakosságának mindennapjait. Egyesek úgy vélik, hogy az alma talán nem is esett olyan messze a fájától, és a történtekért a zárkózott, beilleszkedési nehézségekkel küzdő fiú a felelős. Jazz a seriff határozott tiltása ellenére nyomozásba kezd, hogy megakadályozza a további gyilkosságokat, és hogy mindenkinek bebizonyítsa: ő nem olyan, mint az apja.

Mert ha sikerülne meggyőznie az embereket, talán végre ő maga is elhinné.

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Nyerd meg a két könyv egyikét!
Ha szeretnéd, hogy a tiéd legyen, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni az alábbi két egyszerű kérdésre 2018. 09. 18. éjfélig, mi pedig másnap (2018. 09. 19-én) kisorsoljuk azt a két szerencsés nyertest, akik megkapják a könyveket.
A nyereménykönyveket az Alexandra Kiadó
 ajánlotta fel.
A nyerteseket e-mailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja