SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nyereményjáték! Bacsa Katie: Így leszünk mi szupercsajok

Családinet [cikkei] - 2018-08-13
 [X]

Nyereményjáték! Bacsa Katie: Így leszünk mi szupercsajok


A ​tini korosztálynak szóló inspirációs- és motivációs könyv, önsegítő, önfejlesztő tartalommal.

A könyvben bemutatott story-k és a feladatok a pozitív jövőképre, egészséges önismeretre, a félelmek tudatos kezelésére irányítják az olykor zavaros lelkű tinik figyelmét/gondolkodását. A fejlesztés fő eszköze a személyes erősségek, tehetségek kiaknázásának lehetőségei és az érzelmek beazonosításának képessége. A leírt történetek szereplői valós személyek, megélt élethelyzetekkel, amelyek kapcsán a saját életükre formálható megoldási szemléleteket is kapnak a kezükbe a fiatal olvasók.

A könyvhöz - interaktív jellegénél fogva - olyan online csatornák tartoznak, melyek kiegészítik a tartalmat, valamint még aktívabb cselekvésre buzdítják a fejlődni vágyó tiniket.
 

Katie 16 éve foglalkozik a tini korosztállyal, akiknek lelki- és fizikai kiegyensúlyozottságáért tesz boldogan, nap mint nap.

Z-generációs tinimentorként bensőséges, bizalmi kapcsolatot alakít ki a hozzá forduló kamaszokkal, s ebben a különleges, személyes térben mentoráltjai izgalmas élmények alapján, intenzíven fejlődnek az önbizalom, a célorientáltság és az érzelmi intelligencia terén.

Katie munkája során olyan állomáshoz érkezett, amikor úgy érezte, fontos lenne tapasztalataival, tanult és sajátos módszereinek keverékével szélesebb körben megtalálni a tiniket – azokat is, akikkel személyes kapcsolatot nehezen tud teremteni. Így született meg a könyv gondolata, melynek most minden betűjét örömmel adjuk tovább.

A könyvet és a hozzá tartozó médiatartalmat Katie hat szuper tinédzser csajszival együtt készítette. Ők az alkotói csapat aktív tagjaként kreatív ötleteikkel, kutatásaikkal, személyes véleményükkel segítették a tartalom összeállítását, szívvel-lélekkel.
 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Nyerd meg a három könyv egyikét!
Ha szeretnéd, hogy a tiéd legyen, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni az alábbi három egyszerű kérdésre 
2018. 08. 20. éjfélig, mi pedig másnap (2018. 08. 21-én) kisorsoljuk azt a három szerencsés nyertest, akik megkapják a könyveket.
A nyereménykönyveket a Katica-Könyv-Műhely
 ajánlotta fel.
A nyerteseket email-ben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!) 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja