A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Könyvet gyereknapra? Mi ezeket ajánljuk! - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2021-05-19
 [X]

Május utolsó vasárnapja: gyereknap. Ha te is szívesebben hagyod meg az édességhegyeket a Mikulásnak és a nyuszinak (vagy nekik sem), de mégis szeretnél valami apró, mosolycsalogató ajándékot adni, akkor nézz szét alábbi friss könyvválogatásunkban.
Könyvet gyereknapra? Mi ezeket ajánljuk! - Nyereményjáték!

Bing-rajongóknak

Bing - Szia, kutyus!

Imádni való állatszereplők és sok-sok ismerős bölcsis-ovis hétköznapi bonyodalom. A kicsik legújabb kedvencei Bing, Sula, Koko és Charlie kicsit olyanok, mintha a saját csoportjuk tagjai lennének. A rajzfilmek után már képeskönyvben is megtaláljátok 1-1 kalandjukat. Olvassatok meséket arról hogyan lehet ügyesen használni a wc-t, hogyan barátkozunk a kutyusokkal, hogyan lehet megosztozni valamin, amiből csak egy van, mi történik, ha elveszett az alvós kedvencetek.   
Ha pedig minden könyvet újra és újra elolvastatok, kövessétek a mesét a JimJam műsorán!

https://mora.hu/sorozat/bing

 

Minden, ami gurul

Szorgos járgányok

Dömperek, markolók, kamionok, tűzoltóautók, traktorok és megannyi nehéz munkagép. Ha a te gyermekedet is lenyűgözik ezek a bivalyerős járműcsodák, akkor jó hír, hogy bármikor előkaphatod őket ezután otthon is. A Szorgos járgányok című óriás albumba szerencsére mind beleférnek. Pakold meg lóerőkkel a polcot!

https://mora.hu/konyv/szorgos-jarganyok/

 

Cuki cocák

Rozmaring és Tarack viselkedni tanul

Gyakran érzed úgy, hogy hála csodás csemetéidnek, az otthonotok jobban hasonlít egy disznóólra, mint egy helyre, ahol emberek élnek? A lakberendezési magazinok makulátlansága pedig még évtizedekig álom marad? Akkor ez a könyv nemcsak ovis gyerekeidnek, de neked is ajándék lesz.
Egy frissen indult sorozat első könyve segít az ovisoknak megtanulni olyan hétköznapi dolgokat, hogyan köszönünk, eszünk szépen, mosunk kezet és a többi. Nyugi! Nem szájbarágós, sokkal inkább szupercuki malacos mese, melynek hősei Rozmaring és Tarack. Extra jó hír, hogy ha megszeretitek őket, nyáron már érkeznek is az új mesével a közlekedésről!

Nézd meg a könyet bemutató kisfilmet itt:
https://youtu.be/w2DXtBBjp70

Lapozz bele itt:
https://mora.hu/content/2021/3/Product/rozmaring_es_tarack_viselkedni_tanul_beleolvaso.pdf

https://mora.hu/konyv/rozmaring-es-tarack-viselkedni-tanul/

 

Meseösvényen a világ körül

Világgá ment a nyár

Milyen a legmesésebb séta a természetben? Ha egy író-költő kézen fog és körbe vezet az évszakok minden szépségén? Kányádi Sándor természetről írt meséiből és verseiből válogatott csoda színes könyv közös olvasáshoz, de akár elsős-másodikos kezdő betűfalók első önálló olvasmányának is kiváló választás. Induljatok túrára verslábakon!

Nézd meg a könyvet bemutató kisfilmet itt:
https://youtu.be/OBZMwRXFLjE

Lapozz bele itt:
https://mora.hu/content/2021/3/Product/vilagga_ment_a_nyar_beleolvaso_single.pdf

https://mora.hu/konyv/vilagga-ment-a-nyar/

 

Forrástól a tengerig

Vigyél haza! Vizek a nagyvilágban

Patakok, folyók, tavak, tengerek, óceánok. Szeretjük őket nézni, jó bennük úszni, és egyre többször kerül szóba, milyen jó lenne, ha a tisztaságuk megőrzésére is tudnánk vigyázni. Tudjatok meg mindent a vizek körforgásáról egy ovisoknak és kisiskolásoknak szóló ismeretterjesztő meséből!

https://mora.hu/konyv/vigyel-haza-vizek-a-nagyvilagban-ismeretterjeszto-mesekonyv/

 

Nem csak eperszezonban

Lufi és Szamóca

Lufi és Szamóca, mi kellhet még egy igazán jó gyereknaphoz? Na jó, szóval Lufi és Szamóca általános iskolások és barátok. Balázs Ágnes regénysorozatában az ő hétköznapi és nem annyira hétköznapi kalandjaikat követhetik nyomon azok az olvasók, akik már az első, frissen újrarajzolt rész végére úgy fogják érezni, mintha mindig is ismerték volna Lufiékat!

https://mora.hu/konyv/lufi-es-szamoca/

 

Láttátok már Asterix anyukáját?

Asterix és Latraviata

A friss és forró Asterix képregényben nemcsak újabb római röptetések és varázsital-vedelés utáni bunyóhegyek várják a rajongókat, de megismerhetitek Asterix és Obelix szüleit is. Meg persze lesz cselszövés és ármány, és talán egy kicsit közelebb lehet kerülni ahhoz, hogy megértsük: mit miért csinálnak a nők. Vagy sem. Majd a kiskamasz olvasó eldönti.

https://mora.hu/konyv/asterix-31-asterix-es-latraviata/

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésekre május 24 éjfélig és a helyes választ beküldők között kisorsolunk 2 szerencsés nyertest, aki az általa kiválasztott könyvet megkapja a Móra Kiadó felajánlásában.

Sorsolás: 2021. május 25.

A szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja