SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

10+1 tipp, mivel lepd meg a fiad gyereknapon + Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2020-05-22
 [X]

Bár sokan az élményajándékokra esküsznek gyereknapon, hoztunk néhány könyv tippet, amikkel remek kalandokkal ajándékozhatod meg akár az egész családot.
10+1 tipp, mivel lepd meg a fiad gyereknapon + Nyereményjáték!

 

Tipegő bogárvadászoknak és masinisztáknak

Apróságok – meglepikönyv kihúzható fülekkel

Ha séta közben a te gyerkőcöd is hosszú perceken keresztül képes bogarakat vizsgálgatni, és benézni a 126. kő alá, hátha ott lapul egy bodobács, akkor ezt a könyvet imádni fogjátok. Bogarak, és más apróságok várnak a legkisebb felfedezőkre. A kihúzható füleken mindig új, meglepő részlettel vagy szereplővel bővül a történet, miközben az apró kezek egyre ügyesebbek és erősebbek lesznek.

Apróságok - meglepikönyv

Bemutató videó:

Thomas a gőzmozdony, mennyi az idő?

Szinte minden kisfiú életében eljön a nap, amikor nem akar másról hallani, csak arról, vajon milyen új feladatot kaptak Thomas és barátai a Kövér ellenőrtől. Ha már ti is körbeutaztátok néhány (ezer) alkalommal Sodor szigetét, itt az idő, hogy az óráról is megtudjatok egy s mást a leghasznosabb mozdonytól. Így nem csak Thomas, de a gyerkőc is tudni fogja, hogy a pontosság milyen fontos.

Thomas a gőzmozdony - Mennyi az idő?

100 játék és színező fiúknak

Mi köt össze egy kalózt, egy lovagot és egy sárga taxit? Mondjuk egy kék ceruza? Vagy egy zöld? A gyerkőcöd majd eldönti, miközben követi Ferdinánd, Egon és Samu kalandjait színezőkön, pontösszekötőkön, árkon-bokron és 128 oldalon át ebben a valóban kiadós és sok színű foglalkoztató füzetben.

100 játék és színező fiúknak

 

Agyban nagyoknak

Dinoszaurusz rekordok könyve

A T-rexet a legtöbben felismerjük. Ő az a dínó, aki nem tud fogat mosni. Na, de mi a helyzet a többiekkel? Melyik a legnagyobb, a legfalánkabb, a leggyorsabb, a legokosabb, a leg... nálatok is felmerültek már ezek a kérdések? Ha igen, akkor itt a megoldás, hogy dínószakértőd végre minden kérdésére választ kapjon!

Dinoszaurusz rekordok könyve

Kvízmester agytorna

Mindent és még annál is többet tudni akar? Dúl benne a versenyszellem? A legképtelenebb számok, tények és adatok neki olyanok, mint neked egy finom, habos kávé? Akkor a kvízmesterrel biztosan örömet szerzel neki. 5 téma, 175 kérdés és 1 homokóra. Az élmény garantált!

Kvízmester Agytorna 9-10 éveseknek


Könyvek a sportról nem csak élsportolóknak

Todó kitálal a sportról

Egy kisiskolás igazán egyedi humorral és hatalmas lelkesedéssel osztja meg a tapasztalatait, most épp a sportról. Biztos ismerős a dilemma, milyen sportba kezdjen a frissen iskolás. Todo is szembe nézett ezzel a kérdéssel, majd több sportág kipróbálásába is belevetette magát. Az eredmény? Tanulságos. A történet? Mókás. Hogy mi lesz a folytatás? Ez csak rajtatok múlik!

Todó kitálal a sportról

50 tény, amit tudnod kell a labdarúgásról

A sportsikerek nem csak az izmokról szólnak. Sok izgalmas tény, motiváció és háttértudás bújik meg ebben a különleges könyvben, ami akár él-, akár szabadidő sportolót nevelsz, lebilincselő lesz gyermeked számára.

50 tény, amit tudnod kell a labdarúgásról

 

Ki mondta, hogy a fiúk nem olvasnak?

Segítség állat!

Nógrádi Gábor humora egyedülálló. Aki pedig megkedveli rövid, de csattanós történeteit, falhatja egyiket a másik után. Az ikonikussá vált Segítség ember után jöhet a Segítség állat, amiben a szereplőknek ismét megered a nyelve. A humoros állatmonológok kevésbé lelkes olvasókat is hamar beszippantanak, és a kötet végére az is előfordulhat, hogy vad könyvkerülőből, lelkes könyvmolyok válnak.

Segítség, állat!

Lovag leszek!

Valósítsd meg az álmod, harsogják mindenhonnan. Jó, de mi a helyzet a kihívásokkal? És a nehézségekkel? És az akadályokkal? És azzal, ha nem minden úgy sül el, ahogy terveztük? Vajvári J. Samu kalandjai megmutatják, hogyan légy kitartó, ha az álmodról van szó. Mindezt nem uncsi szájbarágós, hanem nagyon vicces, és letehetetlenül kalandos módon. Kezdő olvasóknak is szeretettel ajánljuk!

Lovag leszek - A sárkányok nem tudnak úszni


A jövő tudósainak

Irány a Mars!

Egy Mars-expedíció, mint hétvégi program? Azt mondod odébb van az még? Mi meg azt, hogy akár holnap indulhattok. Az izgalmas új interaktív kalandkönyv-sorozat első kötetében a Marsra utazhat a 9 év feletti olvasó. Hogy eljut-e a küldetés sikeres teljesítéséig? Csak a döntésein múlik!

Irány a Mars!

Rendhagyó könyvajánló Epres Attilával és Marcival:


Mítoszok atlasza

Akár imádják akár kerülik a szuperhősöket, a mitológiai hősök sok kamaszt lenyűgöznek. Ha a te gyerkőcöd is szívesen utazná körbe a világot, megismerve a különböző népek mitikus történeteit, ez az atlasz remek meglepetés lehet neki. Sőt, talán még te is kölcsön kéred tőle!

Mítoszok atlasza

Fenti könyveket a Móra Kiadó gyereknapi akciója keretében 2020.05.31-ig 20-70% kedvezménnyel, 7000 Ft felett, ingyenes belföldi házhozszállítással rendelheted.

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Thomas, a gőzmozdony - Mozdonykalandok 4.

Ha pedig meg szeretnéd nyerni a 3 db Thomas a gőzmozdony – Mozdonykalandok mesekönyv egyikét, válaszolj az alábbi kérdésre 2020.05.31 éjfélig.

Sorsolás: 2020. június 1.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
A szerkesztő ajánlja