A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mester Györgyi: Zizi naplója - 12 évvel később - Nyereményjáték!

Családinet - 2020-05-28
 [X]

A "Zizi naplója" könyvecske 2. részében - "Zizi naplója - tizenkét évvel később" címen - a már felnőtt, fiatal nő osztja meg élete eseményeit, kalandos mindennapjai történéseit az olvasóval, naplóbejegyzések formájában.
Mester Györgyi: Zizi naplója - 12 évvel később - Nyereményjáték!

A 24 éves Zizi első munkahelyén dolgozik, udvarlója van, akivel házasságot tervez, közben pedig a családjával is tartja a kapcsolatot, sorsa szorosan egybefonódik hozzátartozói életével.

A sztori - ismerve Zizi stílusát -, változatlanul érdekes, humorral átszőtt, szórakoztató olvasmány a középiskolás korú generációnak, de a fiatal felnőtteknek egyaránt.
Kifejezetten ajánlott azoknak, akik idegen nyelvként az angolt választották, mivel a kötetben szereplő szöveg magyar-angol nyelven „tükörfordításban” található.

Tedd próbára a tudásod angol nyelven, de ha még korai a számonkérés, élvezd magyarul a Zizi naplója folytatásának olvasását.

A könyv megrendelhető az Ad Librum kiadó webshopjából, a Líra, a Libri és a Bookline honlapjáról.

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésekre helyesen június 4. éjfélig, és a helyes választ beküldők között kisorsoljuk Mester Györgyi: Zizi naplója - tizenkét évvel később című könyvét a szerző jóvoltából.

Sorsolás: 2020. június 5.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Indexkép: ZhenyaTsyb / Pixabay

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja