SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ingyen luxus 7 éves korig - Ramada Resort - Aquaworld Budapest a gyerekekért

Családinet [cikkei] - 2011-01-26
 [X]

Budapest és Közép-Magyarország családbarát szállodája, a Ramada Resort - Aquaworld Budapest újabb figyelmességgel kedveskedik a kisgyermekeseknek. A legkisebb vendégek 7 éves korukig ingyen pihenhetnek négycsillag superior színvonalon. És még egy jó hír! Ez a kedvezmény összevonható más akciókkal, így valóban baráti áron vehetik igénybe a Ramada Resort - Aquaworld Budapest komplexum összes szolgáltatását a kisgyermekes családok.
Ingyen luxus 7 éves korig - Ramada Resort - Aquaworld Budapest a gyerekekért

Ramada Resort - Aquaworld BudapestAki gyakorló szülőként már utazott kisgyerekkel, pontosan tudja, hogy mennyire sok apró dolog lehet nagyon fontos, és mi az, ami a családok számára igazán emlékezetessé teszi a pihenést. A mai világban már természetes, hogy nem kell az összes babaholmit magunkkal vinni az útra, mert a szállodában elérhetőek és igény esetén rendelkezésre állnak. Ennek ellenére az igényes környezet és a különleges figyelem nem mindenhol természetes. Van, ahol elintézik a gyerekbarátságot egy-két etetőszékkel, pelenkázóval, máshol pedig úgy gondolják, hogy ennél jóval többre van szükség a kellemes pihenéshez. A gyerekek pontosan tudják, érzik, hogy hol jó lenni. Az ő felhőtlen mosolyuk, önfeledt boldogságuk a garancia arra, hogy a szüleik is ki tudják pihenni magukat.

A Ramada Resort - Aquaworld Budapest eddig is kitűnt a fővárosi és Budapest környéki szállodák közül azzal, hogy a megszokottnál komolyabban veszi még a legifjabb ügyfeleket is. A szállodában a kötelezőnek számító etetőszéken és babaágyon túl az étterem sincs kinevezve a felnőttek birodalmává! Az étkezéseknél Hipp sarok várja a babákat, bébiétellel, melegítővel, partedlivel, a nagyobb apróságok meg önállóan válogathatnak a finomságokból a nekik berendezett mini-svédasztalról.
Stratégiai partnerük a Huggies, akik úszópelenkával és további apró ajándékokkal kedveskednek a legkisebbeknek.

A szülőknek nem kell kapkodni az ételek elfogyasztásával, ugyanis a gyerekek gyorsan felfedezik az éttermi játszósarkot, vagy birtokba veszik a kalandos Bongo Kids Clubot! Ebben az egyedülálló játékbirodalomban a piciket totyogóvár, a nagyobbakat pedig profi, biztonságos kétszintes játszóház várja, Lego játékasztalokkal és kreatív foglalkozásokkal. És mindez úgy áll vendégeink rendelkezésére, hogy biztosítjuk a hozzáértő gyerekmegőrzést, így az Aquaworld és a Ramada Resort felnőtt vendégei egy időre teljes figyelmüket a saját szórakozásuknak és egymásnak szentelhetik. A kisebb gyerekek szülei mostantól zavartalanul kipróbálhatják a csúszdákat, úszhatnak, szaunázhatnak, vagy kikapcsolódhatnak a szálloda keleties hangulatú Oriental Spa- és Fitneszközpontban.

A kalandos csúszdázás, a frissítő szaunázás vagy a pihentető masszázs után pedig ismét egyesülhet a család, hogy újult erővel vethessék bele magukat a Ramada Resort - Aquaworld Budapest által kínált világ csodáiba.

Képgaléria:

Ramada Resort - Aquaworld Budapest Ramada Resort - Aquaworld Budapest Ramada Resort - Aquaworld Budapest Ramada Resort - Aquaworld Budapest

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja