SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Hátborzongató videó: az utolsó utáni pillanatban kapta el gyermekét az anya, mielőtt kiesett volna a korláton

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-21
Hajszálon múlt, hogy nem zuhant ki a gyerek a lyukas korláton. Az anya gyors reflexén múlt, hogy nem történt nagyobb baj. Sokan hibáztatják azért, mert a telefonjával volt elfoglalva.
Hátborzongató videó: az utolsó utáni pillanatban kapta el gyermekét az anya, mielőtt kiesett volna a korláton

Az utolsó pillanatban sikerült gyermekét elkapnia

Térfigyelő kamera rögzítette az esetet Kolumbiában: a felvételen az látszik, hogy az anya egy pillanatra elengedi gyerekét. Amíg a telefonjával van elfoglalva, addig kisfia felfedezi a környéket, és közelít a lyukas korlát felé. Aztán elveszíti az egyensúlyát és majdnem ki is esik. 

Az anya az utolsó pillanatban eldob mindent, és szerencsére még időben elkapja a kicsi lábát, majd mások is a segítségére sietnek - és sikerül visszahúzni a gyereket. 

Belegondolni is rémes, mi játszódhatott le az anya fejben abban a pár másodpercben.
 


 

A videó nagyon megosztotta az embereket. Voltak akik gratuláltak az anyának, hogy ilyen gyorsan reagált és milyen ügyes volt, hogy megmentette a gyerekét. Míg mások inkább szidták, amiért a telefonjával volt elfoglalva. 

Indexkép: fatherly / instagram

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja