SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megérkeztek az Unicef angyalai a Játékszigetbe! Gyere és nézz körül!

Családinet [cikkei] - 2020-11-23
 [X]

Amikor kiskorodban lázas voltál, édesanyád egész éjszaka virrasztott melletted. Amikor elkezdted az iskolát, segített a tanulásban. Amikor pedig eljött a karácsony, szép ruhába öltöztetett, és a fa alatt csodálattal vegyes izgalommal nézte a mosolygó arcodat, miközben az ajándékaidat bontogattad. Belegondoltál már abba, hány gyereknek nem adatott ez meg a világon? Ezért, a boldog gyerekkorért küzd az UNICEF. És most Te is segíthetsz!
Megérkeztek az Unicef angyalai a Játékszigetbe! Gyere és nézz körül!

 

Egyszeri és megismételhetetlen

 
Vannak, akik nap, mint nap a túlélésért küzdenek. Nincs tiszta ivóvizük, élelmiszerük, nem részesülnek megfelelő egészségügyi ellátásban vagy oktatásban. Az UNICEF értük, a veszélyben lévő gyermekekért küzd. Több, mint 190 országban dolgozik a gyermekek jogaiért, hogy bővüljenek a lehetőségeik és kiteljesedhessen a személyiségük és tehetségük. 
 
Megérkeztek a UNICEF angyalai
 

Karácsony a Játéksziget üzletekben

 
Elég egy ismerős karácsonyi dallam, egy illat, egy hópihe az ablakon, vagy egy régi dísz a kezünkben és máris rengeteg szép karácsonyi emlékünk elevenedik fel. Gyerekkorunk karácsonyai. A Játéksziget most lehetőséget nyújt azoknak, akik mások karácsonyát szeretnék szebbé tenni, hogy ugyanilyen szép emlékekkel gondoljanak vissza ezekre az ünnepekre, mint mi. 
 
Megérkeztek a UNICEF angyalai
 
 

Keresd az UNICEF Magyarország emblémát!

 
A Játéksziget üzletekben rengeteg olyan játék közül választhatsz, amelyek UNICEF Magyarország emblémával rendelkeznek. Ha ezekből vásárolsz, akkor azzal az UNICEF munkáját is támogatod és segíthetsz, hogy egy másik, talán a Tiéddel egyidős gyermek számára könnyebb és teljesebb legyen az élet. Hogy ne kelljen nélkülözésben felnőnie. 
 
Megérkeztek a UNICEF angyalai
 
 

Hozd be a megunt játékaidat!

 
Ha egy kicsit körülnézel a gyerekszobában, biztosan találsz legalább egy olyan játékot, amivel már régóta nem játszottatok. Talán már jó ideje csak porosodik. El se tudod képzelni, milyen hatalmas örömöt okoznál ezzel a játékkal egy hátrányos helyzetben élő gyereknek. Nem kell mást tenned, mint behoznod valamelyik Játéksziget üzletbe, az UNICEF Magyarország pedig eljuttatja oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. Cserébe egy 500 forintos levásárolható kupont kapsz majd ajándékba. Lilu, a Játéksziget jótékonysági nagykövete gyakori látogatója a gyermekotthonoknak és a mélyszegénységben élő családoknak, ahol ezekkel a játékokkal ajándékozza meg a gyerekeket. 
 
Megérkeztek a UNICEF angyalai
 

Mutass példát!

 
Beszélgess a gyerekeddel arról, hogyan élnek mások, milyen problémákkal kell megküzdenie sok vele egyidős gyermeknek. Tanítsd meg arra, hogy adni jó, és válassza ki ő maga azokat a játékait, amelyekkel segíteni szeretne a hátrányos helyzetű gyerektársain. 
 
 

Segíts még ma!

 
Legyél Te is jótündér! Mert a szeretet minden gyereknek jár. Ahogy a játék öröme is. Ne feledd, a gyerekkor egyszeri és megismételhetetlen.
 

További információ: jateksziget.hu/collections/unicef

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja