SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Változás és bizonytalanság

Enczmann Éva [cikkei] - 2010-09-22
Mostani írásom picit eltér az eddigiektől. Azt tapasztalom környezetemben és munkám során, hogy az emberek bizonytalanságban élnek.
Változás és bizonytalanság

Sokan elveszítik munkájukat, párkapcsolatukat, és nem tudják mitévők legyenek. Elkeseredetten keresik a kiutat. Tele vannak félelmekkel a jövőt illetően. A világ megváltozott, és már nem ugyanaz minden, mint korábban. Én magam is járom ezt az utat, és tapasztalok meg nehézségeket a mindennapokban. Jó és rossz dolgokat is átélek. Most feltehetnénk a kérdést, hogy mi jó és mi rossz? Mihez képest? Ez lehetne a következő kérdés.  Sokan feladják életüket, eladják házukat, hogy gyermeküknek ételt tudjanak adni, és belekerülnek egyfajta létbizonytalanságba. Mennyi ideig lehet ezt csinálni? Hol van a határ?

Erre vonatkozólag jó tanácsokat tudok adni Önöknek saját tapasztalatból. Ha úgy fogják fel ezeket a megpróbáltatásokat, hogy ez egy tréning ahhoz, hogy egy jobb, és magasabb szinten tudják élni életüket, akkor sokkal könnyebb túljutni a mindennapokon. Ha meg tudják haladni félelmeiket, túl tudnak jutni rajtuk, akkor kitárul a világ. Félelmeikkel bevonzzák azt, amire nem vágynak. Gondolkodjanak el! Hányszor történt meg az, amitől tartottak? Biztos vagyok benne, hogy többször.


Ha tudatosan tudnak élni és gondolkodni, és nem követik el ismételten ugyanazokat a hibákat, és tudják szemlélni magukat kívülről, mielőtt még hibát követnének el, tudatosul Önökben, hogy ez már megtörtént, és nem  ismételődhet meg, akkor életük is fordulatot vesz, és egy jobb, magasabb minőségben tudják folytatni azt. TUDATOSSÁG!!! 

Ha „problémák” helyett „megoldandó helyzeteket”  oldanak meg, akkor eltűnnek a problémák, és életük kiegyenesedik. Ha hisznek abban, hogy az Univerzumban bőség van, sőt több mint bőség, és elhiszik azt, hogy bármire képesek, akkor tudatosságukat, és teremtéseiket még magasabb szintre képesek emelni. Higgyenek Önmagukban! Abban, hogy bármire képesek!  Ha most nem is konkrét Feng Shui praktikákat osztok meg Önökkel, azért bízom abban, hogy többek számára tudok néhány olyan üzenetet közvetíteni, ami segít a mindennapokban létrehozni a harmóniát egyensúlyt magukban, és ezáltal környezetükben!
 

Enczmann Éva


Enczmann Éva
Neurofeedback Tréner, Feng Shui szakértő

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/393-76-24
E-mail: enczmanneva@gmail.com
Honlap: https://www.neurofeedback-agytrening.hu/
http://www.fengshui-harmonia.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja