SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Változás a Facebookon: ezt állítsd be, ha nem akarsz lemaradni a legfontosabb hírekről

Németh Noémi [cikkei] - 2018-02-13
Nyereményjátékok, villámjátékok, szakértői cikkek, őszinte, megható, humoros írások a szülőségről, friss, családokat érintő hírek, családi programajánló - ha továbbra sem szeretnél lemaradni minderről, át kell állítanod a Facebook-fiókod beállításait. Fél perc az egész!
Változás a Facebookon: ezt állítsd be, ha nem akarsz lemaradni a legfontosabb hírekről

Nagy változtatásokat vezetett be a Facebook január közepétől: egy ideje módosult algoritmussal működik a hírfolyam. Mit jelent ez? A felhasználók most már kevesebbet látnak az általuk követett oldalak posztjaiból - helyüket pedig fokozaton átveszik az ismerősök által megosztott tartalmak.

A Facebook szóvivőjének elmondása szerint azért igyekeznek visszaszorítani az oldalak elérését és próbálják előtérbe helyezni a személyes posztokat, hogy ezáltal erősödjenek a személyes, baráti kapcsolatok; noha a Facebook-on való kedvelésnek nem sok köze van a személyes kapcsolatokhoz. A tervezett változtatások nem biztos, hogy egyeznek a felhasználók igényeivel és céljaival, ugyanis mostanra az olvasók nagy része a Facebook-ot használja elsődleges hírforrásként: legtöbben onnan tájékozódunk, ott keresünk, ott figyeljük a napi híreket.

A Családinetnél sokan dolgozunk azon, hogy a lehető leghamarabb értesüljetek a

Ha továbbra is szeretnél találkozni a posztjainkkal, ha érezted már úgy, hogy őszinte írásaink a szívedből szóltak, ha felcsillant már a szemed a nyereményjátékaink láttán, ha hasznosnak találtad szakértőink írását, ha nevettél már egy nagyot humoros összeállításainkon, ha megtaláltad már a választ a kérdéseidre - akkor arra kérünk, egy apróságot állíts át Facebook-oldaladon.

Mutatjuk, mit kell beállítani, lépésről lépésre:


1. A jobb felső sarokban található nyílra kattintva a legördülő menüben kattints a Hírfolyam-beállításokra (angolul: News Feed Preferences).

2. Az ezután megjelenő Beállítások ablakban kattints az Elsőként megjelenők beállítására (Prioritize Who To See First).3. A megjelenő ismerősök és oldalak között keresd meg a Családinet oldalait és jelöld ki azokat. Ha végeztél, kattints a Kész gombra.

Kövess minket a Twitteren, Pinteresten, G+-on vagy Instagramon is!


Köszönjük!


Kép: Kaboompics // Karolina / Pexels

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja