A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szokatlan kuponokkal várta az új évben diákjait egy középiskolai tanár

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2020-01-08
A meg nem nevezett magyarországi iskolában különböző kedvezményekre jogosító kuponokat kaptak a tanulók. Neked hogy tetszik a kezdeményezés?
Szokatlan kuponokkal várta az új évben diákjait egy középiskolai tanár

Frissítés: Időközben megtudtuk, hogy a kuponok ötletgazdája, Horváth Barbara tanárnő az isaszegi Damjanich János Általános Iskolából, és a módszere már évek óta nagy népszerűsségnek örvend az intézményben.

„Éhes vagy? Ezen az órán kivételesen zavartalanul elfogyaszthatod a tízóraidat.”, „Szünetben csak Veled beszélgetek.”, „Ez a kupon feljogosít +2 pontra bármilyen röpdolgozatnál.” – ilyen kedvezményeket válthatnak be a diákok a tanév végéig egy hazai iskolában.

A közvetlen tanár-gyerek viszonyról, és jól fejlett humorérzékről tanúskodó kuponok fényképe villámsebességgel kezdett terjedni a különböző anyukás Facebook-csoportokban, és meglehetősen vegyes reakciókat váltottak ki. Van, aki nagyszerű, jópofa ötletnek tartja, más azonban csak annyit reagált a képre: „Ez nagyon gáz.”

Ti mit gondolsz a kuponokról?

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Facebook

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja