A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A 2012-es évre szóló előrejelzés a Családinet számára

Luca [cikkei] - 2011-12-31
Év végéhez közeledvén gondoltunk egy merészet és - természetesen viccből -, megkérdeztük a Családinet jövőlátással foglalkozó szakértőit, mit jósolnak a lapnak 2012-re. Egy év múlva kiderül mi mennyire valósult meg.:) Itt olvasható Luca kártyából olvasott jövendölése.
A 2012-es évre szóló előrejelzés a Családinet számára

A jövő évben egy komoly megújulást fogtok végrehajtani. Lesznek dolgok, amiknek véglegesen búcsút mondotok. Ez lehet akár formai, akár tartalmi, akár valami egészen más jellegű dolog, esetleg egy vezetőváltás is. Lényeg, egy teljesen új arculat valamilyen területen.

Anyagiak terén is begyűrűzik ez a dolog természetesen, ezen a területen is valami teljesen új dolog, új bevételi forrás születik majd. Mivel ezek az anyagi, pénzügyi dolgok most ennyire előtérbe kerülnek majd, így a kommunikáció is erről fog szólni, ez lesz a fő téma. Akár köztetek, szerkesztők között, de akár a weboldalon is, hiszen az embereket ez most nagyon érdekli sajnos, mivel nehéz a jelen gazdasági helyzet.

Kollegák között akadhat valaki, aki kétkulacsos politikát folytat, s esetlegesen visszaél a többiek bizalmával, vagy valamilyen módon "árulást" követ el. Mindettől függetelenül örömökben gazdag évnek néztek elébe, a szerencse az oldal mellett lesz, s nem is látszik elpártolni egyelőre mellőletek. Munkátok során azért akadhat olyan téma, olyan dolog, ami nagyon nem jön be, és hirtelen kihúzza a lábatok alól a talajt. Ezeket a dolgokat nem kell erőltetni tovább, nem is érdemes.Várható felsőbb döntéshozók látogatása, illetve velük való megbeszélés(ek). Egy férfi (kollega) betegsége okozhat szomorúságot, nehézséget. Hivatalos utak, utazások ha lesznek, nem hozzák meg a várt eredményt a lap számára. A kitűzött célok megvalósításának érdekében, mindenki örömmel veti bele magát a munkába, és ez már fél siker lesz.

Lehet számítani újabb segítők jelentkezésére, akiket örömmel fogadtok majd. Feladatként a 2012-es évre az üzleti siker elérése jelentkezik. Ha eddig ez kevésbé volt fontos, akkor most igenis foglalkozni kell vele, és mindent meg kell tennetek ennek elérése érdekében.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja