A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Anyahoroszkóp: a Halak anya

Családinet [cikkei] - 2020-02-14
Hogy viselkednek szülőként az egyes csillagjegyek szülöttei? Mik azok a tulajdonságok, amik anyaként előnyt vagy épp hátrányt jelentenek? Most megtudhatod az Anyahoroszkópból.
Anyahoroszkóp: a Halak anya


Anyahoroszkóp: a Halak anya (február 19-március 20.)


A gyerekeid legnagyobb rajongója

Ha valaki, akkor Te aztán igazán rajongsz a gyerekeidért. Mindig megértéssel közeledsz feléjük, és el sem tudod képzelni, hogy bármi rosszat lennének képesek tenni. Pozitív hozzáállásoddal kikezdhetetlen magabiztosságot építesz fel bennük.


Mindig ott vagy, ha kell

Tűzön-vízen át harcolsz a gyerekeidért. A velük kapcsolatos kritikákat nehezen fogadod el, mindig az ő oldalukon állsz. Nincs az az áldozat, amit ne hoznál meg értük, és tudják, hogy bármi történjen is, te támogatni fogod őket.


Az örök vigasztaló

Bármi is bántja a gyermekeidet, hozzád mindig futhatnak vigaszért. Miközben megérted a problémáikat, jó érzéked van ahhoz, hogy felvidítsd őket, hiszen számodra az ő boldogságuk a legfontosabb.


Kreativitás

A Halak jegyét az álmodozó és művészlélek Neptunusz uralja. Nem csoda, hogy odavagy minden kreatív dologért: örömmel dekorálod a lakást, szívesen kísérletezel a konyhában. A gyerekeid úgy nőnek fel, hogy számos zenei stílussal ismerkedhetnek meg a kemény rocktól az operáig, színházba és kiállításokra jártok, ők pedig magabiztosan különböztetik meg a művészetet a giccstől. Kedvenced a tánc, legyen szó pogózásról vagy karácsonyi Diótörő-előadásról, és a gyerekek is élvezettel figyelik ezeket, vagy éppen vesznek is részt bennük. Ünnepi alkalmakkor pedig alap számodra a kézzel készített ajándék vagy legalább az ízléses csomagolás.


A manipulátor

Szuperérzékeny vagy, ezért hamar megsértődsz, nyílt kommunikáció helyett azonban szívesebben alkalmazod a passzív-agresszív támadási módot. A legnagyobb fegyvered a mindennapok harcaiban a bűntudatkeltés. Hiába látja az egész család, hogy valami bánt, rendszerint csak annyit mondasz fájdalmas arccal, hogy „Semmi bajom.” Ne tedd! Ezzel csak azt tanítod a gyerekeidnek, hogy a kimondott szavak és a valóság gyakran köszönőviszonyban sincsenek egymással, és ez alapjaiban rengeti meg a világba – és leginkább beléd – vetett bizalmukat. (Érdemes elolvasnod szakértőnk fontos üzenetét: Ne legyél mártít anya!)


Vedd észre, hol a határ!

A kreativitás jó dolog, az alternatív életstílus is lehet vonzó – a gyerekeidre azonban ez utóbbit nem kellene ráerőltetned. Az rendben van, hogy az idő nagy részében az egyéniségednek megfelelő módon öltözködsz, de az óvodai anyák napjára mégis inkább egy konzervatívabb szett lenne jó, mert a nagy mintás, színes, esetleg turbános kreációddal csak őt hozod zavarba.

Kíváncsi vagy, mi jellemző a többi csillagjegy szülötteire? Olvasd el Anyahoroszkópunkat!

Kép: DarkWorkX / pixabay

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja