A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Anyahoroszkóp: a Szűz anya

Családinet [cikkei] - 2020-02-14
Hogy viselkednek szülőként az egyes csillagjegyek szülöttei? Mik azok a tulajdonságok, amik anyaként előnyt vagy épp hátrányt jelentenek? Most megtudhatod az Anyahoroszkópból.
Anyahoroszkóp: a Szűz anya


​Anyahoroszkóp: A Szűz anya (augusztus 23-szeptember 22.)


A tudatos anya

Pontosan képben vagy a szülőséggel kapcsolatos legfrissebb információkkal, és a gyerekeidet is ennek megfelelő tudatossággal neveled. Meg is látszik rajtuk: a jól szervezett gyerekkor önbizalommal tölti fel és meg is erősíti a kicsiket, így magabiztosan nézhetnek szembe az élettel. Gyakorlatias, két lábbal a földön járó gyerekeket nevelsz. Már a terhesség alatt sem unatkoztál: sokat olvastál arról, milyen színű falak a legelőnyösebbek a babaszobába, felkészültél a leghasznosabb fejlesztő játékokból, és utánaolvastál a bölcsődei helyzetnek a lakóhelyeden, hogy ne hirtelenjében érjen kellemetlen meglepetés.


A jó tanácsok osztója

Anyatársaid felnéznek rád, mert bármilyen kérdéssel kapcsolatban bátran fordulhatnak hozzád tanácsért. Nem túlzás azt állítani, hogy két lábon járó lexikon vagy: minden témában jó előre kiokosítottad magad az internetről (csak megbízható forrásokat használsz). Jegyed, a Szűz az emésztési folyamatot vezeti, ezért nem csoda, hogy pontosan tudod azt is, milyen jellegű babakaki utal betegségre. De tisztában vagy az alvástréning-módszerekkel és a legújabb hozzátáplálási irányzatokkal is. Ha eddig nem indítottál blogot az anyaságról, mindenképp kezdj bele, mert profi leszel benne!


Egészséges életmód

A Szűz jegy felelős az egészségért, és ez meg is látszik a szokásaidon. Szívügyed az egészséges táplálkozás, és gyermekeid étrendjét nagy gonddal állítod össze. Akár esküszöl az antibiotikumokra, akár a homepátia a te világod, sokat olvastál a témáról, mielőtt kialakítottad a saját álláspontodat. Gyerekeid felnőtt korukban meg fogják neked köszönni, hogy egészségre nevelted őket, de a túlzásokat azért kerüld: semmi bajuk nem lesz, ha a Mikulás hoz nekik egy kis csokit.


Mindent a gyerek boldogságáért

Gyermekeidnek nem csak a testi, hanem a lelki egészségére is kínosan ügyelsz. Pontosan tudod, milyen mondatok nem hagyhatják el a szádat fegyelmezés közben, vagy hogy milyen filmek nem valók nekik. Sok időt töltesz velük a szabadban, engeded, hogy a képességeiknek megfelelő hobbit válasszák, hiszen számodra nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozott, boldog életük legyen.


Tanulj meg lazítani!

A jól szervezettség az életed, pedig a szülői lét azzal is jár, hogy néha kicsúszik a kezünkből az irányítás. Különösen nehéz lehet neked akkor, ha egy szabadabb szellemű gyerekkel áld meg a sors, aki nehezen viseli a kötöttségeket. A perfekcionizmusod gyakran aggodalomból fakad, pedig hidd el, nem dől össze a világ, ha néhanapján becsúszik egy gyorséttermi vacsora, vagy ha nem sikerül óraműpontossággal tartani a napirendet.


Csínján az ítélkezéssel!

„Most komolyan, ilyet ad neki enni?” „Miért nem neveli meg a gyerekét, és szoktatja le a hisztiről?” – ugye hagyta már el ilyesmi a szádat? Az ítélkező Szűz anyuka a játszótér réme. Nem csak magad, hanem mások számára is igen magasra állítod a mércét, ők viszont egyáltalán nem biztos, hogy meg óhajtanak ennek felelni. Mielőtt legközelebb megszólsz valakit, tedd fel magadnak a kérdést: nem lehet, hogy magadat is túl keményen ítéled meg?

Kíváncsi vagy, mi jellemző a többi csillagjegy szülötteire? Olvasd el Anyahoroszkópunkat!

Kép: DarkWorkX / pixabay

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja