A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Anyahoroszkóp: a Bak anya

Családinet [cikkei] - 2020-02-14
Hogy viselkednek szülőként az egyes csillagjegyek szülöttei? Mik azok a tulajdonságok, amik anyaként előnyt vagy épp hátrányt jelentenek? Most megtudhatod az Anyahoroszkópból.
Anyahoroszkóp: a Bak anya


Anyahoroszkóp: a Bak anya (December 22-január 19.)


A család támasza

A Bak felelős az anyagiakért, ezért ha ebben a jegyben születtél, biztos, hogy pénzügyi értelemben te hordod a hátadon a családot. Lételemed a kemény munka, és könnyen előfordulhat, hogy nő létedre te vagy a család fő kenyérkeresője. Nem is az számít, mennyit keresel, hiszen a keveset is be tudod osztani: hosszú távon gondolkodsz, és fontosnak tartod, hogy gyermekeid mindenből a legjobbat kapják.


Apaszerepben anyaként

A Bak az apaság jegye, ezért az ekkor született nőkre is jellemzőek a maszkulin jellemvonások. Erős vagy és stabil, te vagy az, aki lefekteti a családi szabályokat, és gondoskodsz azok betartásáról. Ha szükségét érzed, magabiztosan mondasz nemet a gyerekeidnek, hiszen tudod, hogy az egyértelmű határok nekik is fontosak.


A családi történelem szerelmese

Rajongsz a tradícióért és a történelemért. Előszeretettel tanulmányozod a családfát, és igyekszel mindent megtudni az őseidről, mivel az identitásod fontos részét képezik. JRR Tolkien, a nagyszabású Gyűrűk Ura trilógia megalkotója szintén Bak volt – egyetlen más jegy szülöttei sem képesek ilyen részletekbe menően megalkotni egy világot több évezredes történelemmel. Ha pedig véletlenül nemesi felmenőkkel is büszkélkedhetsz, nincs nálad büszkébb ember a világon.


Nehéz a szeretet kimutatása

Miközben a család anyagi támasza egyértelműen te vagy, érzelmileg ez már nem annyira mondható el. Biztos kézzel vezeted a gyerekeidet és szervezed az életüket, de nagyon ritkábban meg őket. Egyszerűen úgy érzed, a te szeretetnyelved egy másfajta törődés, nem a puszilgatás.


Az idős szülők támasza

A Bak jegy szülöttei soha nem hagynák magukra az idős szüleiket. Hacsak nem tették tönkre a gyerekkorodat, mély hálát érzel irántuk, de gyakran még olyasmit is megbocsátasz nekik, amit mások soha. Egy szülő tudhatja, hogy Bak gyermeke az utolsó lélegzetéig mellette lesz, még akkor is, ha erre esetleg nagyon nem szolgált rá.


Ne vegyél mindent túl komolyan!

Szép dolog a kötelességtudat, de ez nálad olykor már valódi mártíromságba csap át, ez pedig komoly teher a gyerekeidnek. Senki nem kérte tőled, hogy a világ összes gondját a válladon cipeld! A szülői szerep valóban együtt jár némi aggodalommal, de közben azt is megtanulhatod, mi az, ami igazán fontos, és melyek azok a problémák, amelyeket célszerű inkább elengedni. A gyerekeidnek egy boldog anyára van szükségük, nem egy olyanra, aki folyamatosan az osztályzatokon vagy az egészséges táplálkozáson görcsöl.


A külsőségek rabjaként

Nagy hangsúlyt fektetsz a jó iskolai előmenetelre, a kiváló sporteredményekre, a hamar megszerzett nyelvvizsgára – de mindeközben odafigyelsz-e arra, hogy boldogok-e a gyerekeid? Oké, hogy a házad csillog-villog, és a legújabb dizájn szerint van tervezve, de jó benne gyereknek lenni? A gyerekeid jövője szempontjából is az az érdekes, hogy megtalálják a hozzájuk illő hivatást, nem az, hogy mindenkinek eldicsekedhess az Oxfordban szerzett doktori fokozatukkal.

Kíváncsi vagy, mi jellemző a többi csillagjegy szülötteire? Olvasd el Anyahoroszkópunkat!

Kép: DarkWorkX / pixabay

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja