SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az asztrológia meg tudja mondani, hogy milyen ember vagy?

Tóth Rita [cikkei] - 2021-03-05
Az iskolában rengeteg dologot tanultunk: matematikát, földrajzot, történelmet, irodalmat, nyelveket, de amiről szinte semmit nem tanítanak, az önmagunk megismerése. Pedig ahhoz, hogy boldog, tartalmas életet élhessünk ismernünk kell önmagunkat, az egyéniségünket, jellemünket, temperamentumunkat.
Az asztrológia meg tudja mondani, hogy milyen ember vagy?

A születésünk pillanatára felállított horoszkóp elmeséli, hogyan gondolkodunk és érzünk, miben vagyunk tehetségesek, és milyen dolgok és emberek tesznek boldoggá minket. A Nap, a Hold és a többi bolygó jegy- és házhelyzete, illetve fényszögei megmutatják, hogyan lehet a legjobban megélni a született karakterünket, személyiségünket, és hogyan tudjuk kihozni önmagunkból a legtöbbet. Rávilágít a bennünk működő hajtóerőkre, a félelmeinkre, a kapcsolataink minőségére, stb.

Az asztrológia abban is segít, hogy reális célokat és világos perspektívát állítsunk magunk elé, hiszen a legtöbb csalódásunk a téves elvárásokból fakad.

A teljes horoszkóp, mely a születésünk pontos idejére és helyére készült, olyan, mint egy tervrajz, vagy használati utasítás

  • Megmutatja mi a küldetésünk, mi az életünk helyes iránya
  • Felfedheti a káros viselkedési mintáinkat
  • Segít az egészséges önbizalom elérésében
  • Figyelmeztet a közelgő kihívásokra
  • Segít meghatározni, és fejleszteni a mindenkiben rejlő tehetségeket
  • Az asztrológia kiváló eszköz lehet a különböző cselekvések időzítésében is

Ha megértjük az asztológia archetípusait, valódi kiindulópontot kapunk a saját és mindenki más személyiségének megismeréséhez, megértéséhez.

Személyiségünk különböző oldalait különböző égitestek jelképezik.

Nap képviseli a tudatos ént, uralja az ember alapvető energiáit és a dinamikus, autonóm önkifejezést.

A Hold megmutatja, hogyan reagálunk érzelmileg, és ösztönösen, és milyen a feminin azaz a női oldalunk.

A Merkúr megmutatja, hogyan gondolkodunk és hogyan fejezzük ki magunkat. Képviseli a gondolatok cseréjét a különböző kommunikációs formákon keresztül, és a megértési, tanulási készségeinket, a kapcsolatteremtő képességünket.

A Vénusz, megmutatja, hogyan viszonyulunk másokhoz. Képviseli a szeretetet, a szépséget, a harmóniát és az esztétikai vagy érzéki élvezetet, a művészi tehetséget.

A Mars megmutatja, hogyan használjuk fel energiánkat és tehetségünket arra, hogy megszerezzük azt, amit szeretnénk. Azt a részünket jelképezi, amely cselekvésre, önérvényesítésre, küzdésre ösztönöz minket.

A Jupiter felel az erkölcsi és filozófiai eszmékkel és elvekkel való kapcsolatunkért, irányítja a bővülésre és növekedésre való hajlamunkat. Befolyásolja a sikerrel, a szerencsével és a boldogsággal kapcsolatos érzéseinket, és az optimizmusunkat.

A Szaturnusz azaz archetípus, amely az életünk szerkezetét szabályozza, megmutatja, mekkora az önfegyelemünk. Jelképezi az időt, a szigorú apát, a bölcset, a hagyományt, a múltat, az öregedést, a dolgok elmúlását.

Az asztrológia segít megismerni és megérteni önmagunkat, és ez minden változás és fejlődés kezdete.

Nyitókép: Alexandra ❤️A life without animals is not worth living❤️ képe a Pixabay-en.

Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja