SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mit hoz 2012. a Családinetnek a kártya szerint?

Lacko Tünde [cikkei] - 2011-12-31
Év végéhez közeledvén gondoltunk egy merészet és - természetesen viccből -, megkérdeztük a Családinet jövőlátással foglalkozó szakértőit, mit jósolnak a lapnak 2012-re. Egy év múlva kiderül mi mennyire valósult meg.:) Itt olvasható Lackó Tünde kártyából olvasott jövendölése.
Mit hoz 2012. a Családinetnek a kártya szerint?

Köszöntöm a CsaládiNet szerkesztőségét, és olvasóit. Lackó Tünde kártyajós, személyiség-, és sorselemző vagyok. Külön köszönöm a felkérést, ahol arra kérnek, nézzem meg, mire számíthat a 2012-es évben a CsaládiNet internetes portál.

Az év első felében, januárban és februárban a lapok arra  figyelmeztetnek, hogy új dolgok vannak születendőben. Minden új ötletet, újítást fontolóra kell venni.  Nincs helye kapkodásnak, gyors határozatlan döntéseknek.

Ami nagyon biztató, hogy fejlődést látni, mely fejlődés alapos munka és terv alapján készül. Ennek eredményéről pedig az egész év folyamán pozitív tartalmú üzenetek, sms-ek, e-mail-ek, levelek érkeznek visszaigazolás képpen, melyek arra ösztönöznek benneteket, hogy újabbnál újabb terveket alkossatok és valósítsatok meg.

A szerkesztőségen belül előmenetelek, előléptetések is elképzelhetőek, és döntéshelyzetek elé állíthat benneteket a következő négy hónap: március, április, május, június.

Az elavult, és már kevésbé értékes, érdekes dolgokat meg kell újítani, vagy meg kell szüntetni. Különben egyhangúságot, olvasó vesztést okozhat. Az idősebb munkatársak tanácsára oda kell figyelni. Fennáll a lehetősége annak is, hogy munkatárs, vagy munkatársak elhagyják a szerkesztőséget.

A nyár folyamán, július, augusztus tájékán kisebb bizonytalansággal, de új ötleteknek adtok teret, ugyanakkor óvatosnak kell lenni, mert nem biztos, hogy mindenki egyet ért ezzel a változással, változtatással, ami féltékenységet, bizalmatlanságot, irigységet, fukarságot, makacsságot, és titkolózást hozhat.

Ez egyben figyelmeztetés is. Fel kell  ismerni azokat a  motivációikat, jeleket, melyek ezeket előidézhetik. Ennek kapcsán úgy látom, hogy lesz, vagy lesznek emberek, akik vagy változtatásra kényszerülnek, vagy pedig megváltok tőlük. Mindez kora ősszel, szeptember tájékán esedékes.

Ezzel le is zárul az a negatív folyamat, mely mindezt előidézte. Ezeket a dolgokat nem drasztikusan kell kezelni. Inkább azt mondanám építő jellegűvé kell tenni, és változtatni kell rajtuk. Fel kell ismerni, mi az, ami jó, és mi az, ami kevésbé elfogadható.

Az év hátralévő részében kedvező lehetőségeket mutatnak a lapok, melyek váratlanul bukkannak fel. A régóta várt, vágyott események bekövetkeznek. Mindezt a kitartó munkátoknak köszönhetően éritek el. Továbbra is tartsátok szem előtt a  céljaitokat, de ne  ragaszkodjatok mindenhez görcsösen!

Természetességgel álljatok hozzá, - mint aki tudja, hogy holnap is fel kel a nap -, mert a kitartásotok meghozza a várva várt  eredményt.

Általánosságban véve továbbra is tartós kapcsolatok - munka, házastárs, barát -, megbízható emberek sokasága vesz körül benneteket

Munkátok eredménye egész évre: Stabilitás, kitartás, hűség.

Sikerekben gazdag újévet kívánok úgy a szerkesztőségnek, mint olvasói számára.

Fotó: Lisa Spreckelmeyer: Frage an das Schicksal

Lacko Tünde


Lacko Tünde
Kártyajós, személyiség-, és sorselemző

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/309-02-42
E-mail: lotuszvirag0@gmail.com
Honlap: http://tundercsillag.ucoz.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

A férfi munka után fáradt, hagyni kell őt enni és pihenni. Akkoriban mindenki így tartotta. Ami pedig a házaséletünket illeti: akkoriban senki sem beszélt arról, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket. Igazából én úgy voltam vele, hogy amikor a férjem kívánta, akkor hagytam magam.
A szerkesztő ajánlja