SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Több, mint hétszáz vendég a Disney Csatorna partiján

Családinet [cikkei] - 2009-09-11
Több száz különleges vendég volt kíváncsi a nagy múltú budapesti Szépművészeti Múzeumban megrendezésre került rég várt eseményre, melyen bejelentették, hogy a szeptember 19-én Disney Csatorna Magyarországon is megkezdi sugárzását.
Több, mint hétszáz vendég a Disney Csatorna partiján

A hatalmas ünnepséget a Disney Csatorna legismertebb világsikerei, mint a „Szerelmes hangjegyek”, a „Rocktábor”, vagy éppen „Hannah Montana”, valamint a lendületes, látványos show-elemek tették feledhetetlenné.

Több, mint 30 ismert ember, köztük Csisztu Zsuzsa, Rubint Réka, Pataki Attila, Győrfi Pál, Csomor Csilla, Rába Tímea, Zoltán Erika, Janza Kata, Almási Kitti, Rakonczai Viktor és családtagjaik vonultak végig a “kék szőnyegen”, ahol nem más, mint Mickey Egér köszöntötte őket és természetesen a közös fotózkodásra is lehetőség nyílt. A Disney Világ legszínesebb programja
muzeuminak köszönhetően a Szépművészeti Múzeum megelevenedett egy estére. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki talált kedvére valót a videójátékoktól az egészen kicsiket megcélzó Playhouse Disney játszótérig. A kedves vendégek egy még soha nem látott műsornak lehetettek szemtanúi, ahol a gyerekek együtt táncolhatták a népszerű Hannah Montana “Hoedown Throwdown” címre keresztelt táncot, vagy éppen közösen énekelhették a “We’re All in This Together” című számot a közkedvelt High School Musical-ből.

A Disney Csatorna közép-kelet európai régiójának ügyvezetője, Maciej Bral nyitotta meg az ünnepséget és köszöntötte a kedves vendégeket. „Nagy örömmel jelentem be, hogy a Disney Csatorna szeptember 19-ével Magyarországon is megkezdi a sugárzást” - kezdte meg beszédét Maciej Bral. „Az elmúlt évek során a Disney Csatorna minden kicsi és nagy elsőszámú kedvencévé vált világszerte. Meggyőző
désünk, hogy a Disney által kínált egyedi és különleges programcsomag bombasiker sorozatai a magyar nézőknek is hasonló örömöt fog szerezni, mint az eddigi nézőknek.”- tette hozzá az igazgató.

Szeptember 19-én a magyar nézők olyan nagysikerű Disney műsorokat láthatnak, mint az élőszereplős Hannah Montana, az óriási sikereket elért animációs sorozat, a Phineas attilaés Ferb, vagy éppen az Eredeti Disney Filmek között bemutatott „Princess Protection Programme”.


A Disney Csatorna napi rendszerességgel jelenteti majd meg a Playhouse Disney névre keresztelt műsorblokkját, melyben olyan szórakoztató, a tanulást előtérbe helyező műsorokkal találkozhatnak majd a nézők, mint a Mickey Egér Játszótere”, vagy éppen a „Manny mester”.

A Disney Channel Worldwide a világ legsikeresebb gyermekcsatorna portfoliója, melynek 98 csatornája a világ 167 országába 32 nyelven jut el. 2010 elejére a Disney Csatornák és a Disney XD már 13 millió közép-kelet-európai háztartásba jutnak majd el. 2008-ban a Disney Csatorna 17 országban, illetve régióban volt a vezető gyermekcsatorna  A Disney Csatorna legsikeresebb műsorai és az ezekre épülő termékek világszerte újabb és újabb piacokat hódítanak meg, kulcsszerepet játszva abban, hogy az új fogyasztók is megismerkedjenek a Disney márkával.





 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

A férfi munka után fáradt, hagyni kell őt enni és pihenni. Akkoriban mindenki így tartotta. Ami pedig a házaséletünket illeti: akkoriban senki sem beszélt arról, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket. Igazából én úgy voltam vele, hogy amikor a férjem kívánta, akkor hagytam magam.
A szerkesztő ajánlja