A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elképesztő videó: az anyósülésen szülte meg gyermekét az amerikai nő

Németh Noémi [cikkei] - 2015-07-20
Hihetetlen dolog történt egy amerikai házaspárral. Miközben autójuk a houstoni szülészetre száguldott, a babájuk úgy döntött, nem várja ki, amíg oda is érnek. Az anyósülésen ülve szülte meg őt édesanyja, pár perc leforgása alatt.
Elképesztő videó: az anyósülésen szülte meg gyermekét az amerikai nő

A szülés sok esetben nagyon hosszúra nyúlik, a vajúdás akár 12 (vagy több) órán át is eltarthat. Nem így történt ez a videón szereplő házaspár esetében. Gyermekük az autóban született meg, miközben éppen úton voltak a kórház felé.

Az édesanya fájdalmai a kocsiban ülve egyre erősödtek, majd egyszer csak rájött: gyermeke feje elkezdett kibújni. A férj vezetés közben fél kézzel azonnal kikapcsolta a nő biztonsági övét, majd segített lehúzni a nadrágját. Miközben továbbra is a kórházba igyekeztek, a csecsemő fél perc múlva már ki is bújt. Az anyuka hihetetlen erővel és lélekjelenléttel kezelte a helyzetet: azonnal kiemelte és magához ölelte, megvizsgálta babáját.

Az apuka boldogan megállapította, hogy egy gyönyörű kisfiuk született, az anya pedig az első sokk után így szólt: "Itt bújt ki, az autóban! Ó, istenem. De szép vagy! Uramisten... mit tettem?!".
Az apa "Megcsináltuk!" felkiáltással adott egy pacsit feleségének - megható jelenet.

A házaspárnak van már két másik gyermeke is (két kislány), így gyakorlott szülőnek számítanak, akiket már szinte semmivel sem lehet meglepni. Kisfiuk azonban már a születésénél rácáfolt erre.

Nézd meg a videót ezekről a hihetetlen percekről!

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja