SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Eszméletlenre verték a kisfiút az iskolában - a nagymama attól fél, unokája öngyilkos lesz

Tóth Nikolett [cikkei] - 2021-09-16
Napokig feküdt nyakmerevítőben a kórházban a 12 éves Martin, akinek zúzódtak a belső szervei, a szíve és a tüdeje is, mert lepsényi iskolatársai megverték. Most engedték haza. A nagymama azt mondta a Családinetnek, hogy az unokájának még mindig nagy fájdalmai vannak és lelkileg is nagyon megviselték a történtek, nem mer iskolába menni. A nagymama nagyon aggódik amiatt, nehogy ugyanaz történjen Martinnal, mint ami a 16 éves vajai fiúval, aki a zaklatások miatt az öngyilkosságba menekült.
Eszméletlenre verték a kisfiút az iskolában - a nagymama attól fél, unokája öngyilkos lesz

Beleköptek az ételébe, aztán lefogták és összerugdosták

Megtörten mesélt a Családinetnek a történtekről a 12 éves Martin nagymamája.

”Fáradt vagyok. Minden nap egy hajsza a lelkem. Össze vagyok törve az unokámmal együtt.”

Szerda délután a lepsényi Fekete István Általános Iskola és AMI területén a diákok olyan nagy összetűzésbe keveredtek, hogy a 12 éves fiú kórházba került komoly sérülésekkel. A nagymama a Tényeknek azt mondta, négy bukott, idősebb intézetes iskolatársa rugdosta össze unokáját az ebédlőben.

”Négy intézetes gyerek beleköpködött az ennivalójába, és belenyomott egy almát. Az én unokám visszadobta az almát, erre kettő lefogta, a többiek pedig elkezdték rugdosni.”

A fiút kisebb testvérei kísérték haza. A nagymama azonnal orvoshoz vitte, onnan pedig kórházba utalták.

Belső zúzódása van, a tüdeje, a szíve, a nyaka össze van rugdalva. …Egyelőre nem tudunk semmit sem, mert kivizsgálás alatt van az ügy.”

Úgy tudjuk, hogy felügyelő pedagógus nem volt az épületben a bántalmazás alatt, és senki sem sietett Martin segítségére.
 

 

Hazajöhetett a kórházból, de retteg, nem mer iskolába menni

A nagymama azt mondta, attól fél, hogy unokájával is ugyanaz történik, mint a 16 éves vajai fiúval, aki öngyilkos lett, mert az iskolában folyton zaklatták.

”Martint kiadták a kórházból, de ugyanúgy fáj mindene. Fizikailag és lelkileg is nagyon megviselte ez az unokámat. Eddig még az iskola igazgatónő sem keresett.”

Az iskola a történtekről más állít: szerintük az udvaron keveredtek szóváltásba a felső tagozatos diákok, majd megdobálták egymást almával. Amikor pedig visszamentek az épületbe, az egyikük megpofozta Martint, de a pedagógusok gyorsan közbeléptek és a fiúnak látszólag semmi baja nem volt, fájdalomra sem panaszkodott.

”Félelmetes, hogy az igazgatónő képes volt hazudozni a feletteseinek. Mi ez? Hol élünk? Egy vezető pedagógus ilyesmire képes ma Magyarországon? Én ezt nem értem. Fáradt vagyok nagyon-nagyon.” – mondta megtörten a nagymama, Martin törvényes gyámja.

Az ügyet most a tankerület vizsgálja. A fiú nem mer iskolába menni, nehogy újra bántsák.

Indexkép: Tények / TV2

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja